Kokošinjac za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata s stepenicama i hranilicom i gnijezdo s lažnim jajetom 128 cm visina

Opis proizvoda

Dopustite svojoj djeci realistično iskustvo uzgoja domaćih životinja. Kokošinjac za kokoši Cluck Cluck Cottage Beige od francuskog proizvođača Smoby se ponosi prekrasnim izgledom i potpuno je prilagođen potrebama svakog malog farmera od 3 godine. Kućica za kokoši je opremljena 4 otvorena vrata s bravom, dijete ima pristup s prednje i stražnje strane. U kokošinjcu se može smjestiti 5 kokoši, koje imaju na raspolaganju gnijezdo za sjedenje i gnijezdo za polaganje jaja. Prostrani kokošinjac osigurava idealne životne uvjete za kokoši, a dio je i ventilacija, koju djeca mogu podesiti pomoću okretnog ventila. Praktična rampa s stepenicama osigurava kokošima lagan ulazak i izlazak iz kokošinjca.

Krov kokošinjca je opremljen praktičnom odvodnom cijevi i posudom u koju se skuplja kišnica, a djeca je mogu koristiti i kao hranilicu. Dječaci i djevojčice će se igrati kao pravi farmeri, hraneći kokoši, provjeravajući imaju li dovoljno vode i svakodnevno sakupljajući jaja. Na ovaj način razvijaju pozitivan odnos prema prirodi i životinjama, stječu nove vještine, razvijaju logičko razmišljanje i fine motoričke sposobnosti. Približavaju se svijetu odraslih, stječu osjećaj odgovornosti i zdravo samopouzdanje. Prilikom brige o životinjama imaju na raspolaganju i informativni letak, a razveselit će ih i lažno jaje.

Mali kokošinjac je izrađen od čvrstih plastičnih materijala bez štetnih ftalata i 100% je reciklabilan. Površina kokošinjca je nježna na dodir, zaobljeni rubovi pružaju djeci sigurnost tijekom igre. Kućica za kokoši stoji na 2 noge, a izdržljiva konstrukcija jamči visoku stabilnost čak i u lošem vremenu. Održavanje kokošinjca je vrlo jednostavno, plastična površina se lako čisti od nečistoća, čime se stvara zdravo i čisto okruženje za kokoši. Plastični kokošinjac u bojama bež, bijele i sive očarat će svako dijete, a njegova površina je zaštićena anti-UV filtrom, zahvaljujući kojem će zadržati svoje lijepe boje i nakon dugog vremena.

Površina kokošinjca u obliku reljefa od drva i kamena očarat će vaše najmlađe, a oduševit će ih i slike u obliku kokoši. S velikim plastičnim dijelovima i vijcima možete brzo i jednostavno složiti kokošinjac, bez ikakvih problema. Nakon rastavljanja, kućica za djecu ne zauzima puno prostora, pa se ne morate brinuti da će vam smetati kod kuće. Ukupne dimenzije kokošinjca su 159*126*128 cm, a njegova visina je 128 cm.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, te privlače svako dijete. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.