Kolica dvokotačna Sonic Scooter Mondo ABEC 5

Opis proizvoda

Dvotočkašica s animiranim motivom Sonic očarat će svu djecu, a posebno dječake već od 5 godina. Dvotočkašica ima čvrstu konstrukciju i lagani aluminijski okvir, izrađena je u plavo-žutom izdanju. Kotači su izrađeni od kvalitetnog bezftalatnog PVS materijala. Drške dvotočkašice su mekane i ugodne na dodir, stražnja kočnica osigurava bezproblematično kočenje. Drške se mogu visinski prilagoditi prema potrebama djeteta.

Na dvotočkašici se može voziti dijete s maksimalnom težinom do 50 kg. Vožnja na dvotočkašici nije samo zabavna, već i zdrava aktivnost. Djeca jačaju mišiće i motoriku, sigurno će zavoljeti kretanje i sport. Ležajevi ABEC 5 su jedan od najvažnijih dijelova dvotočkašice. Dvotočkašica Mondo sadrži ležajeve pete klase ABEC 5, stoga kotači na dvotočkašici imaju maksimalno tiho kretanje, otporni su i izdrže stotine uzbudljivih vožnji vašeg djeteta. Kotači imaju promjer od 120 mm i nakon trošenja se lako mogu zamijeniti.

Prednost dvotočkašice je njezina mala težina, djeca je lako mogu spakirati na izlet ili odmor. Talijanski proizvođač Mondo proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija i filmova. Preporučuje se korištenje zaštitne opreme tijekom vožnje, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga, koje također možete pronaći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in Italy
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.