Kolica s visokotlačnim čistačem Karcher High Pressure Trolley K4 Smoby s priključkom na vodu s elektroničkim čistačem prozora - igračka za djecu

Opis proizvoda

Kolica s visokotlačnim čistačem Kärcher od francuskog Smoby privlači svako dijete starije od 3 godine koje voli igrati igre na zanimanja i pomagati svojim roditeljima u kućanstvu. Dječja kolica izrađena su kao replika pravih kolica s visokotlačnim čistačem K4 marke Kärcher. Visokotlačni čistač omogućuje priključak na vrtno crijevo, može se postaviti 2 pozicije pritiska i dijete se može hrabro upustiti u čišćenje dvorišta, terase ili očistiti svoje omiljene igračke. Kolica su opremljena s 2 kotača, tako da se lako manipulira i dijete ih može premjestiti na potrebno mjesto kad god želi.

 pravog čistača prozora. Predivna žuto-crna boja s oznakom marke Kärcher je izrađen od vrhunskih plastičnih materijala s zaobljenim rubovima. Drška je potpuno prilagođena malim dječjim rukama, a čistač prozora se aktivira pritiskom na gumb, a LED svjetlo upozorava dijete da je čistač uključen. Tijekom rada proizvodi realističan zvuk kao pri normalnoj upotrebi, tako da se dijete odlično zabavlja. Elektronički čistač prozora radi na 2 LR6 baterije, koje nisu uključene u pakiranje.

Dijete zahvaljujući ovim sjajnim igračkama stječe ispravne navike prilikom čišćenja i pospremanja, pomaže svojim roditeljima u održavanju oko kuće. U potpunosti razvija finu motoriku, približava se svijetu odraslih i stječe određeni osjećaj odgovornosti. Igranjem s dječjim radnim alatima stječe samopouzdanje, uči se čemu služe pojedini uređaji u kućanstvu i razvija logičko razmišljanje. Dimenzije kolica su 20*19*40 cm, dimenzije čistača prozora su 17*18 cm. Visokotlačni čistač i elektronički čistač prozora nisu namijenjeni za uobičajenu upotrebu u kućanstvu, to su samo igračke - replike.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci moderne igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije20*19*40 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.