Kolica sklopiva Umbrella Stroller Sauge Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36-52 cm

Opis proizvoda

Obradujte svoju djecu apsolutnom novinom u našoj internetskoj trgovini, koju će odmah zavoljeti ne samo djeca, već i vi, roditelji. Jedinstveni sklopivi kolica Umbrella Stroller iz radionice francuske marke Corolle ne smije nedostajati nijednom malom roditelju koji se brine o lutki Mon Grand Poupon Corolle. Prekrasna sklopiva kolica s motivom medvjedića obradovat će djecu od 3 godine originalnim dizajnom s prekrasnim printom i savršeno obrađenim detaljima.

Plava kolica su stvorena za lutke Corolle veličine 36-52 cm, vrlo su lagana i manipulacija njima bit će za djecu zaista jednostavna. Kolica imaju ukupnu visinu od 63 cm, a njihova ogromna prednost je činjenica da se mogu vrlo jednostavno i brzo sklopiti i ponovno rasporediti. Manipulaciju s njima bez problema će savladati i djeca, koja tako mogu voziti lutku u kolicima od jutra do večeri. Zahvaljujući izvanrednim sklopivim kolicima, igra s lutkom Corolle bit će nezaboravna i donijet će djeci mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena.

Uz ova prekrasna sklopiva kolica Corolle s nježnim dječjim dizajnom, djeca se od sada mogu uputiti u šetnju uvijek u društvu svoje lutke. Ona će biti u kolicima vezana sigurnosnim pojasom, tako da može uživati u vožnji bez brige. Sklopljena kolica se zaključavaju sigurnosnim elementima, tako da tijekom igre vašoj djeci ne prijeti nikakva ozljeda. Plava kolica za lutku s simpatičnim printom mogu se sklopiti, tako da ne zauzimaju gotovo nikakvo mjesto i osim toga su vrlo lagana.

Savršeno obrađeni detalji ovih kolica i prvoklasni materijali ugodni na dodir obogatit će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske vještine. Igra na profesije je u ranom djetinjstvu vrlo važna, jer djeca osim ostalog upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati svoje lutke, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera udahnjuje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svoje dijete najljepšu lutku na svijetu s stylish dodacima.

Karakteristike

  • sklopiva kolica za lutku
  • od 3 godine
  • za lutku veličine 36-52 cm
  • dimenzije 63*28*45 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina63 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.