Kolica trokotača Minnie Mondo od 24 mjes od 24 mjes

Opis proizvoda

Trokolica Minnie od talijanskog proizvođača Mondo predstavlja sjajan poklon za svu djecu, posebno djevojčice od 2 godine. Ovaj vrhunski trotinet može vaše dijete spakirati i na izlet ili odmor, jer ima nisku težinu i ne zauzima puno prostora. Dječji trotinet u ružičastom dizajnu je ukrašen stiliziranim znakom na upravljaču s očaravajućom slikom animiranog lika Minnie. Trotinet ima dva kotača na stražnjoj strani, što djeci olakšava održavanje ravnoteže tijekom vožnje.

Originalni trotinet će donijeti djeci puno radosti tijekom svakodnevne vožnje. Dječji trotinet je opremljen s tri kvalitetna silikonska kotača, koja se mogu jednostavno odvojiti i zamijeniti novima ako je potrebno. Prozirna silikonska kotači povećavaju udobnost tijekom vožnje i otporni su na probijanje. Metalna konstrukcija trotineta se ističe svojom čvrstoćom i izdržljivošću, izdržat će vašoj djeci dugi niz godina. Ručke trotineta su protuklizne i ugodne na dodir. Maksimalna nosivost trotineta je 20 kg.

Vožnja trotineta nije samo zabavna, već i korisna za zdravlje aktivnost. Djeca jačaju mišiće i motoriku, sigurno će zavoljeti kretanje i bavljenje sportom. Mondo je talijanski proizvođač, koji proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija i filmova. Tijekom vožnje se preporučuje korištenje zaštitne opreme, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove i kaciga, koje možete pronaći i u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Italy
Dimenzije pakiranja46*14*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.