Kolica trokotača Spiderman Mondo od 24 mjes od 24 mjesć

Opis proizvoda

Trokolica za djecu od talijanskog proizvođača Mondo je originalna sportska igračka za sve djecu već od 2 godine. Ovu kvalitetnu trokolicu vaše dijete može spakirati i na izlet ili odmor, jer ima nisku težinu i ne zauzima puno prostora. Dječja trokolica u plavo-crvenom izdanju oduševit će svako dijete. Trokolica je ukrašena prekrasnim grbom na upravljaču, na kojem je slika animiranog junaka Spidermana. Savršeno se uklapa u dizajn trokolice i donosi djeci puno radosti tijekom svakodnevne vožnje.

Trokolica za djecu Mondo ima dva kotača na stražnjoj strani, što djeci olakšava održavanje ravnoteže tijekom vožnje. To je odlična prva trokolica za najmanju djecu. Dječja trokolica je opremljena s tri kvalitetna silikonska kotača, koji se po potrebi jednostavno mogu skinuti i zamijeniti novima. Silikonska prozirna kotači povećavaju udobnost tijekom vožnje i otporni su na probijanje. Metalna konstrukcija trokolice se ističe svojom čvrstoćom i otpornošću, izdržat će vašoj djeci dugi niz godina. Ručke trokolice su protuklizne i ugodne na dodir. Nosivost trokolice je 20 kg.

Vožnja na trokolici je ne samo zabavan, već i zdrav način aktivnosti. Djeca jačaju mišiće i motoriku, sigurno će zavoljeti kretanje i bavljenje sportom. Mondo je talijanski proizvođač, koji proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija i filmova. Tijekom vožnje preporučuje se korištenje zaštitne opreme, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga, koje možete pronaći i u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Italy
Dimenzije pakiranja46*14*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.