Kolica trokotača Spidey Mondo od 24 mjes od 24 meseci

Opis proizvoda

Trokolica skuter talijanskog proizvođača Mondo oduševit će svako dijete, posebno dječake od 2 godine. Ovaj vrhunski skuter može vaše dijete ponijeti na izlet ili odmor, jer je lagana i ne zauzima puno prostora. Dječji skuter u plavoj boji ukrašen je stiliziranim znakom na upravljaču, na kojem je slika animiranog junaka Spideya. Skuter ima dva kotača na stražnjoj strani, što olakšava djeci održavanje ravnoteže tijekom vožnje.

Originalni skuter će donijeti puno radosti djeci tijekom svakodnevne vožnje. Dječji skuter je opremljen s tri kvalitetna silikonska kotača, koja se mogu jednostavno skinuti i zamijeniti novima ako je potrebno. Prozirna silikonska kotači povećavaju udobnost tijekom vožnje i otporni su na probijanje. Metalna konstrukcija trokolice je čvrsta i izdržljiva, izdržat će vašoj djeci dugi niz godina. Ručke skutera su protuklizne i ugodne na dodir. Nosivost skutera je 20 kg.

Vožnja skuterom nije samo zabavna, već i korisna za zdravlje. Djeca jačaju mišiće i motoriku, sigurno će zavoljeti kretanje i bavljenje sportom. Mondo je talijanski proizvođač koji proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija i filmova. Tijekom vožnje preporučuje se korištenje zaštitne opreme, poput štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje također možete pronaći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Italy
Dimenzije pakiranja46*14*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.