Kolica trokutasta Peppa Pig Mondo s emblemom od 24 mj.

Opis proizvoda

Trokotačna kolica od talijanskog proizvođača Mondo sjajna su sportska igračka za svu djecu već od 2 godine. Ovo kvalitetno kolica vaše dijete može ponijeti i na izlet ili odmor, budući da ima malu težinu i ne zauzima puno mjesta. Dječja trokotačna kolica u plavo-ružičastoj izvedbi posebno će privući djevojčice. Kolica su ukrašena prekrasnim emblemom na upravljaču, na kojem je slika animiranih junaka iz televizijske serije Peppa Pig. Savršeno se uklapa u dizajn kolica, donoseći djeci mnogo radosti tijekom svakodnevne vožnje.

Kolica za djecu Mondo imaju dva kotača na stražnjem dijelu, što omogućava djeci lakše održavanje ravnoteže tijekom vožnje. To je odlična prva kolica za najmanju djecu. Dječja kolica opremljena su s tri kvalitetna silikonska kotača koja se po potrebi mogu jednostavno demontirati i zamijeniti novima. Silikonski prozirni kotači povećavaju udobnost tijekom vožnje i otporni su na probijanje. Metalna konstrukcija trokolica odlikuje se čvrstoćom i izdržljivošću, izdržat će vašoj djeci dugi niz godina. Drške kolica su protuklizne i istovremeno ugodne na dodir. Nosivost kolica je 20 kg.

Vožnja na kolicima nije samo zabavna, već i zdrava aktivnost. Djeca jačaju mišiće i motoriku, sigurno će zavoljeti kretanje i sport. Mondo je talijanski proizvođač koji proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija i filmova. Tijekom vožnje preporučuje se korištenje zaštitne opreme, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga, koje također možete pronaći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Italy
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.