Kolica za čišćenje s mopom Clean Home Trolley Écoifier tako s 4 dodacima

Opis proizvoda

Čistački kolica Clean Home Trolley Écoiffier privlače djecu od 3 godine sjajnim setom za čišćenje, s kojim će na zabavan način isprobati kućanske poslove. Set za čišćenje i kolica nude djeci praktični mop, lopaticu, veliku metlu i praktičnu kanticu s motivom mjehurića. Stabilna čistačka kolica s 2 kotačića omogućuju laku manipulaciju, a velika ručka prilagođena je malim dječjim rukama.

Kolica su opremljena s dovoljno prostora za pohranu dodataka za čišćenje. Igra na domaćinstvo razvija dječju maštu i kreativnost. Djeca se ne samo zabavljaju, već također  uče odgovornosti. Pomažu roditeljima, čiste i uređuju svoju sobicu, čime se približavaju svijetu odraslih. Dizajnerska plava kolica izrađena su od kvalitetnih plastika, a zajedno s dodacima donose djeci mnogo realističnih iskustava.

Écoiffier donosi djeci kvalitetne dječje igračke s originalnim dizajnom, koje ispunjavaju i najviše europske kriterije, stoga su prikladne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski Écoiffier se značajno razlikuje s originalnim dizajnom pod utjecajem najnovijih trendova, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po razumnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.