Konstrukcija svemirskog autića 3u1 Space Rover Discovery Set Smoby 50 dijelova s odvijačem i figurica astronauta s pokretnim udovima

Opis proizvoda

Gradnja svemirskog autića 3u1 Space Rover Discovery Set iz radionice francuskih dizajnera Smoby donosi dječacima od 3 godine sjajne doživljaje u igri svemirskih istraživača. Vrhunski set za gradnju sadrži 50 dijelova, u kojem će pronaći sve potrebne komade za sastavljanje istraživačkog svemirskog autića Space Rover. Mogu se radovati i figurici astronauta s pokretnim udovima, koja ima ruku prilagođenu u obliku odvijača, zahvaljujući čemu će djeca uključiti figuricu u sastavljanje autića. Nakon što sastave autić, djeca mogu staviti figuricu u kabinu i krenuti u istraživanje površine nepoznatih planeta.

Mali istraživači mogu sastaviti autić ukupne dužine 25 cm u 3 različita varijante, prilagoditi ga svojim potrebama. Pri montaži imaju na raspolaganju i poseban odvijač, koji im olakšava rad s pojedinim dijelovima. Svemirski set za gradnju izrađen je od čvrstih i izdržljivih plastika s zaobljenim rubovima, originalni dizajn terenskog autića za svemir očarat će dječake na prvi pogled. Tijekom sastavljanja odlično će se zabaviti, trenirati finu motoriku, logičko razmišljanje i konstruktorske sposobnosti. Također razvijaju maštu i kreativnost, sastavljaju autić prema svojim zamislima, a nakon sastavljanja mogu se igrati s njim ili ga izložiti na policu.

Francuska marka Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu, inspiriraju ih i omogućuju im da dožive avanture u vlastitoj mašti. Ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije, jamčeći sjajne doživljaje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije25*13*16,5 cm
Dimenzije pakiranja28*8*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.