Košarica s ručkom za obrok i čašama Gabby Picnic Basket Smoby s 21 dodacima i namirnicama

Opis proizvoda

Košara s obrok setom Picnic Basket od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Obrok set u prekrasnim ružičastim i ljubičastim bojama postat će dio svakog druženja s djecom, koja će ga koristiti na proslavama i piknicima. Originalna plastična košara s motivom animirane serije Gabby´s Dollhouse sadrži 2 čaše, 2 šalice, porciju šlaga, kolačić, posudu, 2 tanjurića, pribor za jelo, vrč za mlijeko i sušeno voće na štapiću. Dječja košara može se otvarati s dvije strane, a djeca je lako mogu ponijeti sa sobom zahvaljujući praktičnoj dršci.

Obrok set je izrađen od najkvalitetnije plastike koja je baršunasta na dodir. Slika mačića i junakinje Gabby pomaže u razvoju dječje mašte i kreativnosti. Djeca tijekom obroka i piknika razvijaju komunikacijske vještine, a manipulacijom priborom i dodacima vježbaju finu motoriku. Igrajući se na domaćice oponašaju svoje roditelje, približavaju se svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti. Košaru s dodacima djeca mogu koristiti i u igri kuhara, zahvaljujući njoj će proširiti opremu svoje kuhinje ili dječje trgovine. Dimenzije proizvoda su 27*19*13 cm.

Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara sigurna i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju čak i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i moderni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije27*19*13 cm
Dimenzije pakiranja27*19*13 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.