Kotačići rolera Minnie Roller Skates Mondo s zaštitnicima veličine 22-29

Opis proizvoda

Dječje rolanje Minnie su originalne bajkovite rolanje sa četiri kotača, što omogućava djeci da lako održavaju ravnotežu. Dječje četverokotačne rolanje su pogodne za najmanju djecu od 3 godine, dobro sjedaju na nogama i udobne su. Veličina kotačnih rolanja je univerzalna i može se jednostavnim načinom prilagoditi na veličinu 22-29. Dječje rolanje su izrađene od kvalitetnih plastičnih materijala, odlikuju se dugom trajnošću.

Ravnoteža se na kotačima u dva reda održava mnogo jednostavnije nego na klasičnim rolanjima, koje imaju kotače samo u jednom redu. Zbog čvršćih kotača, ove dječje rolanje preporučujemo koristiti na površini bez većih neravnina. Za veću sigurnost djece, u pakiranju se nalaze i štitnici za koljena s originalnom slikom animiranog lika Minnie. Štitnici su kvalitetni, čvrsti, udobni i lako se mogu staviti. Preporučujemo korištenje štitnika pri svakom rolanju.

Rolanje i štitnike isporučujemo u prozirnom pakiranju na zatvarač, u koje se nakon rolanja mogu spremiti. Talijanska tvrtka Mondo bavi se proizvodnjom kvalitetnih dječjih proizvoda i igračaka i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih bajki, serija ili filmova. Proizvodi tvrtke Mondo zadovoljavaju stroge europske kriterije kvalitete. Iza proizvodnje široke palete igračaka Mondo stoji brižan pristup poslu, inovacijama i dječjim potrebama. Rolanjem djeca razvijaju svoje motoričke sposobnosti, reflekse i sposobnost procjene udaljenosti.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Italy
Dimenzije pakiranja29*12*25 cm
Bilješkasize 22-29
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.