Kozmetička torbica Make-up Pouch Jewellery Box Pink Jeune Premier s dekorativnom kozmetikom Rosajou ergonomski luksuzno izvedba

Opis proizvoda

Ljepota dolazi iznutra, ali ponekad i mala djevojčica želi svoju vlastitu dekorativnu kozmetiku koja će pripadati samo njoj. Upravo zato je belgijski brend Jeune Premier udružio snage s francuskim brendom Rosajou i stvorio jedinstvenu kozmetičku torbicu Make-up Pouch Jewellery Box Pink, koja sadrži pravu dekorativnu kozmetiku za sve male ljepotice. Kozmetička torbica Rosajou Jeune Premier je modni dodatak, ali je mnogo više od toga. Sadrži dekorativnu kozmetiku brenda Rosajou, koji se specijalizirao za dekorativnu kozmetiku posebno namijenjenu djeci.

Kozmetička torbica s dekorativnom kozmetikom Rosajou Jeune Premier naglašava savršeno spajanje funkcionalnosti i elegancije, zbog čega postaje neizostavan dodatak svake djevojčice. Izuzetno će zadovoljiti ljubitelje modnih trendova i trendova šminkanja, jer sadrži pravu dekorativnu kozmetiku. Prozirna ružičasta kozmetička torbica s otiskom sadrži lak za nokte u nijansi Ballerina, šmirglu za nokte, rumenilo s ogledalom i četkicu za rumenilo. Cijeli set dekorativne kozmetike Rosajou je dizajniran i proizveden u Francuskoj, veganski je i dermatološki testiran. Možete se osloniti na to da će vaša djeca nanijeti samo najbolje na osjetljivu i nježnu kožu.

Osnivači i dizajneri prestižnog belgijskog brenda Jeune Premier su sami roditelji, pa znaju da se ne isplati štedjeti na kvaliteti proizvoda za djecu. Svi proizvodi brenda Jeune Premier već na prvi pogled nose znakove originalnosti, koje nećete naći nigdje drugdje. Obradujte djecu dizajnerskom kozmetičkom torbicom, koja je nastala u suradnji s francuskim brendom Rosajou i obradovat ćete ih ne samo dekorativnom kozmetikom, već i modnim dodatkom koji je vječan i prati modne trendove i stroge zdravstvene propise i standarde.

Značajke

  • kozmetička torbica Jeune Premier
  • proizvedena u suradnji s brendom Rosajou
  • sadrži dekorativnu kozmetiku za djecu
  • lak za nokte u nijansi Ballerina
  • šmirgla za nokte
  • rumenilo s ogledalom
  • četkica za rumenilo
  • dimenzije torbice 6,5*16*21 cm
  • dizajnirana i proizvedena u Francuskoj
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije6,5*16*21 cm
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.