Kozmetički kovčeg sa zrcalom Gabby Beauty Vanity Smoby za frizerku s studijom za nokte i kozmetikom za šminkanje s 15 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički kovčeg sa ogledalom Vanity 3u1 od francuskog proizvođača Smoby predstavlja prekrasnu igračku za djevojčice od 3 godine, koje se rado igraju frizerki, kozmetičarki i manikerkama. Kozmetički kovčeg u ružičastoj boji s motivom Gabby´s Dollhouse u sebi skriva set od 15 kozmetičkih dodataka. Djeca ih mogu ponijeti u kovčegu s praktičnom drškom. Nakon otvaranja kovčega, dijete ima na raspolaganju igraću površinu s 2 preklopna bočna pretinca, na koje može pripremiti potrebne kozmetičke dodatke. Kozmetički kovčeg ukrašen animiranim slikama junakinje Gabby i slatkih mačića zabavit će djevojčice dugi niz godina, a ima i dovoljno prostora za pohranu.

Pri igri frizerki, manikerkama i kozmetičarkama, djeca se oslanjaju na praktično ogledalo, u kojem će provjeravati svoj izgled nakon svake promjene. Izrađeno je od kvalitetnog materijala, sigurnog za najmanju djecu. Set replika dječje kozmetike uključuje 2 laka za nokte, 2 ruža, maskaru, četku za kosu, ukrasnu ogrlicu, narukvicu, prsten i paletu sjenila. Kovčeg ima tajni otvoreni pretinac i zahvaljujući dva praktična zatvarača, djeca će biti sigurna da im dodaci iz kovčega tijekom prenošenja neće ispasti.

Kozmetički kovčeg ima ukupne dimenzije 36*29*29 cm, kompaktan je i lagan. Izrađen je od prvoklasnih plastičnih materijala koji su otporni, a istovremeno nježni na dodir. Djeca se igraju raznih zanimanja, otkrivaju svijet odraslih. Uče za što služe pojedini kozmetički dodaci i kako se pravilno koriste. Kozmetički kovčeg će koristiti i više djece, prijatelji i braća i sestre, isprobavajući uloge frizera i klijenata. Razvijaju svoje komunikacijske i jezične vještine, brže se socijaliziraju i stječu osjećaj odgovornosti. Manipulacijom s dodacima poboljšavaju fino motoriku, koncentraciju i logičko razmišljanje.

Francuski Smoby je vrhunski proizvođač prvoklasnih plastičnih igračaka za djecu svih uzrasta. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost, privlače svako, pa čak i najmanje dijete. Igračke zadovoljavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i moderni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije36*29*29 cm
Dimenzije pakiranja30*9*45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.