Kozmetički stolić s odvojivim ogledalom My Beauty Studio Smoby otvárateľné priehradky i stromčeky na zavesenje šperkov i 15 doplnaka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić My Beauty Studio od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za djecu od 3 godine. Originalni kozmetički stolić u bijelo-plavoj kombinaciji s ogledalom djevojčice mogu postaviti na stolić ili na krevet u dječjoj sobi i igrati se na zanimanje kozmetičarki. Kompaktni kozmetički stolić opremljen je okruglim ogledalom koje se može izvaditi i koristiti i samostalno. U 15-dijelnoj setu dodataka nalaze se replike kozmetičkih dodataka, djevojčice se mogu radovati tijelu mlijeku, ružu, lakovima za nokte, maskari, parfemu, kremi za ruke, gumicama i ukosnicama za kosu, narukvici i četki za kosu.

Stolić je opremljen dovoljnom količinom prostora za pohranu, dodaci se mogu odlagati u otvorive pregrade sa strane stolića, a pored ogledala nalaze se drveća na koja djevojčice mogu objesiti svoje omiljene nakit. Kozmetički stolić odlikuje se prvoklasnom kvalitetom, izrađen je od čvrstih plastika s finom površinom. Djevojčice će se moći u ogledalu dovoljno ogledati, brinuti se o kosi i s prijateljicama igrati igru na zanimanje kozmetičarki, čime se približavaju svijetu odraslih i razvijaju svoje komunikacijske vještine. Također poboljšavaju finu motoriku i stječu osjećaj za estetiku. Dimenzije stolića su 40*31*29 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke s originalnim dizajnom. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka za dječje ruke, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselog igranja sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby strogo se kontrolira, igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije40*31*29 cm
Dimenzije pakiranja31*11*41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.