Kozmetički stolić s okretanjem zrcala i stolicom Gabby Dressing Table 2u1 Smoby s prostorom za pohranu za 12 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić Gabby Dressing Table od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu, a posebno djevojčice već od 3 godine. Originalni stolić u ružičasto-plavoj kombinaciji s ogledalom i stolicom ukrašen je animiranim motivom poznate animirane serije Gabby. Očaravajući motiv s slikama mačića očarat će djevojčice na prvi pogled. Dio kozmetičkog stolića je i set od 12 dodataka, među kojima su narukvica, češalj, ogrlica, prstenje, lakovi, ruž i drugi kozmetički dodaci za male frizerke.

Svi plastični dijelovi na kozmetičkom stoliću izrađeni su s zaobljenim rubovima s obzirom na sigurnost djeteta. Okretno ogledalo s ružičastim mačjim ušima djevojčice će prilagoditi prema svojim potrebama, a također će se obradovati i prostoru za pohranu u obliku 3 ladice ispod ogledala. Djevojčice će moći do mile volje promatrati svoj odraz, brinuti se o svojim kosi i s prijateljicama igrati igru na zanimanje frizerki i kozmetičarki, čime se približavaju svijetu odraslih i razvijaju svoje komunikacijske vještine. Također poboljšavaju finu motoriku i stječu osjećaj za estetiku. Kozmetička stolica ima nosivost do 50 kg. Dimenzije stolića su 49*36*94 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke s originalnim dizajnom. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby strogo se kontrolira, a igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije49*36*94 cm
Dimenzije pakiranja49*20*64 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.