Kozmetički stolić s stolicom Gabby Smoby s 10 ukrasnim dodacima

Opis proizvoda

Kozmetički stolić Dressing Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za svu djecu, a posebno za djevojčice od 3 godine. Originalni ružičasto-plavi stolić sa ogledalom u obliku srca i stolicom ukrašen je animiranim motivom televizijske serije Gabby´s Dollhouse, koji će očarati djecu na prvi pogled. Dio kozmetičkog stolića je i set od 10 kozmetičkih dodataka, među kojima su češalj, narukvica, prstenje, ukosnice, parfemi i kutijice s slikama mačića. Djevojčice će se potpuno igrati uloge frizerki i naučiti kako pravilno koristiti pojedine dodatke.

Svi plastični dijelovi na kozmetičkom stoliću su izrađeni s zaobljenim rubovima s obzirom na sigurnost djeteta. Sa strane ogledala nalaze se ukrasna drvca s policama za pohranu dodataka. Ogledalo je izrađeno od sigurnih materijala, djevojčice će moći do mile volje promatrati svoj odraz. Naučit će se brinuti o svojoj kosi i s prijateljicama će se igrati igru na ulogu frizerki, čime se približavaju svijetu odraslih i razvijaju svoje komunikacijske vještine. Također poboljšavaju finu motoriku i stječu osjećaj za estetiku.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke s originalnim dizajnom. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Proces proizvodnje igračaka Smoby je kontroliran, a igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.