Kreativni stol za djecu za crtanje Kid Creative Table Smoby s 3 odlagališna prostora 11 dodataka s flomasterima i slikama 70*70*47 cm od 24 mj.

Opis proizvoda

Kreativni stol za crtanje Kid Creative Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja najbolji poklon za svu kreativnu djecu već od 2 godine. Dječji stol u bijelo-sivoj kombinaciji boja očarat će dječake i djevojčice na prvi pogled, odlikuje se visokom otpornošću i stabilnošću. Za stolom se može istovremeno smjestiti do 4 djece koja će se izvrsno zabavljati crtajući i bojeći svoje omiljene slike. Stol je opremljen 2 velikim slikama za bojanje koje se mogu pričvrstiti na radnu površinu, čime se u potpunosti koristi većina radne površine. Dio radne površine su i 2 pretinca za pribor za crtanje i izvlačivi pretinac ispod radne površine.

Pri kreativnoj aktivnosti djeca se mogu osloniti na set od 9 dodataka, među kojima se nalaze 8 brisivih bojica i krpa kojom mogu obrisati boje i ispraviti sliku. Veličina slika je 51*51 cm, a u njihovo bojenje može se istovremeno uključiti više djece i zajedno stvoriti što ljepše slike. Uz kreativni dječji stol uvijek je moguće kupiti dodatne slike za bojanje s raznim veselim motivima. Stol Smoby donosi djeci dovoljno prostora za slikanje, crtanje slika, mogu na njemu postaviti i društvene igre, slagati lego, puzzle i građevine.

Savršeno će se uklopiti u svaku vrt, pomaže djeci razvijati socijalne veze, maštu i kreativnost. Stol s robusnim nogama izrađen je od kvalitetnih plastika, odlikuje se prvoklasnom kvalitetom i čvrstoćom. Zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnost tijekom igre, a površina stola je nježna, baršunasta na dodir. Visina stola je približno 47 cm, tako da na njega lako mogu doseći i mala djeca. Ukupne dimenzije stola su 70*70*47 cm, lako se premješta i omogućuje brzu montažu.

Vrhunski francuski proizvođač Smoby donosi djeci kvalitetne plastične igračke već cijelo desetljeće. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka za dječje ruke, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije70*70*47 cm
Visina radne plohe47 cm
Dimenzije pakiranja67*14*68 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.