Kuhinja Bon Appétit Smoby elektronička crveno-srebrne boje sa zvukovima, aparatom za kavu i 23 dodatka

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Smoby Bon Appétit predstavlja jedan od najbolje izrađenih proizvoda među dječjim kuhinjama na tržištu. Osmišljena je u prekrasnoj i svježoj kombinaciji jarke crvene boje, koju upotpunjuju srebrna i bijela boja. Elektronička kuhinja ima realističan dizajn, njen dizajn odgovara najnovijim trendovima dizajna interijera i arhitekture. To čini igru još privlačnijom i zabavnijom. Dječja kuhinja primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Djeca obožavaju igru s kuhinjom, a neće im dosaditi još dugo godina. Zahvaljujući svom dizajnu, kuhinja je pristupačna sa svih strana, zato omogućava igru više djece zajedno. Igra s dječjom kuhinjom kod djece razvija komunikacijske vještine, istovremeno će djeca s njom oponašati odrasle. Pomagala, dodaci, vrata i gumbi prilagođeni su malim dječjim ručicama. Kuhinja je primjerena za dječake i djevojčice.

S igrom u dječjoj kuhinji poboljšati će motoričke sposobnosti, taktilnu percepciju i koordinaciju pokreta. Kuhinja ima mnoštvo uzbudljivih dodataka, koji će zasigurno oduševiti vaše dijete. Ima ugrađen elektronički modul i ispušta realistične zvukove. Kuhinja Bon Appétit Kitchen ima puno prostora za pohranu. Dio kuhinje je hladnjak s realističnom slikom sadržaja hladnjaka. Pored njega je pećnica s vratima koja se otvaraju, gdje djeca mogu ispeći kolače. Radni pult kuhinje za djecu sadrži električni štednjak s dva kuhala za kuhanje i pečenje te sudoper. Štednjak pri kuhanju ispušta realistične zvukove Blop Blop Blop.

Iznad radnog pulta kuhinje je stalak, na kojem je ugrađen espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama raznih okusa. Iznad njih je kuhinjski sat, koji ne smije nedostajati ni jednom pravom kuharu, na gornjem dijelu su vješalice za kuhinjsku opremu. Među kreativne dodatke kuhinje spadaju lonac s poklopcem, tanjuri s priborom, čaše, šalice za kavu, zamjenske kapsule za aparat za kavu, posuđe, tavica, kolačići i tjestenina. Dječja kuhinja Smoby ima mnogo prostora za pohranu i zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, jednostavno se može smjestiti u bilo koju dječju sobu. Kuhinja za djecu je stabilna i sigurna za nježne dječje ručice.

Njeni rubovi su zaobljeni, plastika je ugodna i baršunasta na dodir. Kuhinja je visoka 97 cm, njene dimenzije su 53*34*97 cm. Kuhinja odiše francuskim šarmom i elegancijom. Smoby već dugi niz godina proizvodi kvalitetne dječje igračke izuzetnog dizajna. Tvrtka Smoby proizvođač je dječjih igračaka najviše kvalitete i najmodernijeg dizajna. Proizvodi Smoby ispunjavaju stroge europske kriterije. Elektronička dječja kuhinja radi na 1x AA/LR6 1,5 V bateriju, koja je priložena u setu. Uz ovu kuhinju svako dijete postati će pravi kuharski majstor. Što će li vam danas vaša djeca skuhati?

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • elektronička kuhinja na 1x AA bateriju 
  • realistični zvukovi kao kod pravog kuhanja Blop Blop 
  • 23 dodataka 
  • espresso aparat za kavu s kapsulama 
  • realistični hladnjak 
  • pećnica s vratima koja se otvaraju
  • od 3. godine starosti 
  • francuski proizvod Smoby 
  • ukupna visina 97 cm 
  • primjerena za dječake i djevojčice
  • od 3 let starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije53*34*97 cm
Ukupna visina97 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,05 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.