Kuhinjski set za kuhanje s ručnim mikserom Vert Azur Écoiffier a daskom za rezanje 20 dodataka od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Kuhinjski set za kuhanje Vert Azur od francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja sjajan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Dječji set za kuhanje sadrži 20 dodataka, među kojima su daska za rezanje, plastični nožić, lonac, zdjela za ispiranje, ribež, ručni mikser, začini u cvjetnom loncu, razne vrste voća i povrća. Hrana u različitim bojama očarat će djecu na prvi pogled, a mogu se s njom igrati satima.

Hrana na pladnju je savršen dodatak za igre zvanja kuhara, djeca će dobiti realistično iskustvo pri pripremi ručka, budući da se neke vrste povrća mogu rezati na dasci kao u stvarnom rezanju. Predstavljaju odlično proširenje asortimana u dječjoj trgovini ili u kuhinji, mogu se igrati i samostalno. Djeca će se odlično zabaviti s hranom, ponudit će je svojim prijateljima i braći i sestrama.

Pri igri s hranom poboljšavaju fino motoričke sposobnosti, logičko razmišljanje i razvijaju svoju maštu. Također poboljšavaju komunikacijske i izražajne sposobnosti. Écoiffier je francuski proizvođač koji proizvodi kvalitetne dječje igračke. Écoiffier zadovoljava najviše europske kriterije, stoga su igračke pogodne i za najmanju djecu. Roditelji se tako ne moraju brinuti za sigurnost svoje djece.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.