Kupaonica za lutke s funkcionalnom tušem Shower Baby Nurse Smoby s odvojivom tušem glavom, ogrtačem i edukativnom brošuricom

Opis proizvoda

Kupaonica za lutke tuš iz kolekcije Baby Nurse francuskog proizvođača Smoby očarat će svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Prekrasna kupaonica sa tušem izrađena je u blagim pastelnim bojama i ukrasit će svaku dječju sobu. Njezina sastavnica je funkcionalna tuš-glava s tekućom vodom, koja se aktivira pritiskom mehaničkog gumba na vrhu kupaonice i crpi vodu iz male posude. Djevojčice će tako steći realistične doživljaje prilikom tuširanja svoje omiljene lutke i pritom se odlično zabavljati. Tijekom igre s kupaonicom na raspolaganju im je i odvojiva tuš-glava, tekući sapun, ručnik za lutku i informativna brošura s slikama.

Tuš kabina pogodna je za lutku s maksimalnom veličinom od 42 cm, koja se može pričvrstiti na zidnu držač tijekom tuširanja (lutka nije uključena u pakiranje). Kupaonica s tušem omogućit će djeci da se potpuno urone u igru brige o lutki. Djevojčice tijekom igre na mame razvijaju finu motoriku, vježbaju jezične vještine, stječu osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih. Originalna tuš kabina nije zahtjevna za prostor, njezine dimenzije su 31*30*46,5 cm, lako se prenosi i pohranjuje.

Francuski Smoby je vodeći proizvođač igračaka koje se odlikuju jedinstvenim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije31*30*47 cm
Dimenzije pakiranja31*12*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.