Medicinska kolica s kovčegom Medical Trolley Écoiffier s 12 zdravstvenim dodacima od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Medicinski kolica Medical Trolley francuskog proizvođača Écoiffier predstavljaju izvrstan poklon za djecu od 3 godine koja se vole igrati doktora. Tirkizna kolica s crvenim kovčegom opremljena su brojnim medicinskim alatima koji će na prvi pogled privući dječake i djevojčice. Mali doktori će se prilikom pregleda pacijenata osloniti na toplomjer, injekcijsku špricu, infuziju, stetoskop, otoskop, refleksni čekić, repliku pametnog telefona i praktične posude. Dodaci se mogu prenositi u kovčegu, a također imaju svoje posebno mjesto u gornjem dijelu kolica, gdje ih djeca mogu pospremiti nakon svake igre. Kolica su opremljena velikom ručkom, a zahvaljujući 2 kotača lako se premještaju.

Dječja doktorka kolica izrađena su od izdržljive i kvalitetne plastike s zaobljenim rubovima, koja je nježna na dodir. Igrajući se na zanimanje doktora i liječnika dijete stječe nova saznanja, uči čemu služe pojedini medicinski alati. Na zabavan način približava se svijetu odraslih i stječe osjećaj odgovornosti, uči kako pomoći svojim bližnjima i što učiniti u slučaju ozljede. Razvija finu motoriku, kreativnost i maštu, a igrajući se s braćom i prijateljima poboljšava svoje komunikacijske vještine i brže stvara čvrste socijalne veze.

Dimenzije kolica su 28*24*56 cm, kolica s dodacima nisu opremljena elektroničkim funkcijama. Écoiffier donosi djeci kvalitetne dječje igračke s originalnim dizajnom, koje ispunjavaju i najviše europske kriterije, stoga su prikladne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski Écoiffier se značajno razlikuje s originalnim dizajnom pod utjecajem najnovijih trendova, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po razumnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije28*24*56 cm
Ukupna visina56 cm
Dimenzije pakiranja66*60*56 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,1 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.