Metalna ploča dvostrana za kredu i magnete Metal Board Smoby s prostorom za pohranu i 80 dodataka 105 cm visoka

Opis proizvoda

Metalna ploča za kredu i magnete Metal Board francuskog proizvođača Smoby je vrhunska dvostrana ploča s kojom će se djeca zabavljati već od 3 godine. Izrađena je od kvalitetne metalne konstrukcije i izdržljive plastike, koja je ugodna na dodir. Vrlo je praktična, djeca mogu s jedne strane pisati markerom, a s druge strane kredom. Obje strane se potom lako mogu obrisati krpom ili spužvom. Ispod ploče se nalazi prostrana pregrada za pohranu pisanih pribora, koja djelomično štiti pod od prašine prilikom pisanja kredom. Na bočnoj strani se nalazi žuta kutija, u koju mogu pohraniti magnetska slova.

Djeca se mogu radovati sjajnoj setu od 80 dodataka, među kojima se nalaze magnetska slova, brojevi, znakovi, marker, šarene krede i spužva. Stilizirana plava ploča izgleda bezvremenski, prikladna je za dječake i djevojčice. Igrati će se s njom dugi niz godina, uživajući u zabavi i istovremeno učeći stvarati svoje prve riječi, računati razne primjere i razvijati tako logičko razmišljanje. Ova dječja pomagala za crtanje pomažu u razvoju umjetničkih sklonosti, dječje mašte i spretnosti pri crtanju. Zahvaljujući brojnim dodacima, ova igračka je izvrstan pomoćnik za djecu u predškolskom i ranoj školskoj dobi.

Ploča za djecu se vrlo brzo sastavlja, ne zauzima puno prostora. Njeni su dimenzije 49*52*105 cm, pri čemu je ukupna visina 105 cm. Francuska tvrtka Smoby poznata je po svojim originalnim i kvalitetnim dječjim igračkama za različite dobne skupine. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, a istovremeno nježna prema dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove i boje koje potiču dječju maštu. Igračke Smoby su najbolje što možete ponuditi svojim djecom, koja će se s njima zabavljati dugi sati.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije49*52*105 cm
Dimenzije pakiranja56*11*61 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.