Nosiljka za lutku Cybex Baby Doll Carrier 2in1 Corolle za lutku veličine 36-42 cm

Opis proizvoda

Pođite na put s lutkom i njenom novom nosiljkom. Prekrasna nosiljka za lutku Cybex Baby Doll Carrier, francuske marke Corolle, vašem će mališanu i njegovoj lutki na putu priuštiti prekrasne doživljaje. Kao jedina e-trgovina na tržištu, lutku vaših mališana posjesti ćemo u udobnu nosiljku - autosjedalicu, zahvaljujući kojoj će Corolle lutku uvijek imati uz sebe. Autosjedalica - nosiljka za djecu od 3. godine starosti modernog je i bezvremenskog francuskog dizajna i može se pohvaliti s prvoklasnim materijalom i jedinstvenim dizajnom. Nosiljka za nošenje lutke sa savršeno dorađenim detaljima, dizajnirana je za lutku veličine od 36-42 cm. Praktična drška sjedalice za auto jamstvo je sigurnosti, jer nosiljka lijepo pristaje u auto, ili je pak postavljena na pod, a djeca ju mogu i jednostavno nositi u rukama. Navlaka nosiljke stabilna je i čvrsta osnova, u unisex sivoj boji, a nosiljku možete postaviti na okvir kolica za lutke Cybex 3u1 Priam. 

Do detalja dorađena nosiljka za lutku Cybex Baby Doll Carrier je unisex boje i proizvedena od prvoklasnih materijala, koji su ugodni na dodir i u trenu će obogatiti svaku igru s lutkom, a istovremeno razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja je važna u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca starosti svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a uvijek u društvu najljepših igračaka. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • nosiljka za nošenje lutke
  • s praktičnom drškom – stalkom
  • za lutke veličine 36-42 cm
  • od 3. godine starosti 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.