Novčanik Wallet Cherries Jeune Premier luksuzno izvedba 10,5*15 cm

Opis proizvoda

Novac vaše djece će od sada biti pod kontrolom slatkih trešanja. A pomoći će im u tome vesela novčanik Wallet Cherries iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Prekrasni ružičasti novčanik u luksuznom izdanju sa uzorkom trešanja je sjajan dodatak školskim torbama Jeune Premier, a jedan praktični zatvarač će se pobrinuti da novčanice, kovanice i kartice budu sigurno pohranjene na jednom mjestu.

Novčanik Jeune Premier dimenzija 10,5*15 cm ima vanjski nepropusni sloj, koji je neophodan na školskim priborima i pohranjeni novac će zahvaljujući tome preživjeti i prolivene kapljice tekućine. Velika prednost novčanika je zlatni karabiner, kojim djeca mogu pričvrstiti novčanik na remen hlača ili unutrašnjost torbe. Stilski ružičasti novčanik je jednostavno neophodan dio opreme školarca, a zato su dizajneri Jeune Premier stvarno obratili pažnju na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne novčanike, koje nose gotovo svi učenici i pohranite novac djece u stilski novčanik Jeune Premier sa slatkim dizajnom. Taj je dizajn ručno nacrtan i već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći. A pobrinut će se da novac i kartice budu na jednom mjestu, a kovanice više neće kotrljati posvuda po školskoj torbi.

Karakteristike

  • dizajnerski novčanik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • sa zatvaračem i karabinerom
  • dimenzije 10,5*1*15 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • veganski proizvod
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • osmišljen u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije10,5*1*15 cm
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.