Odjeća Jumpsuit Navy Blue Ma Corolle za 36 cm lutku od 4 godine

Opis proizvoda

Čeka li vašu djevojčicu modna revija za lutku? Corolle ima savršen outfit za nju! Prekrasan kombinezon za lutku Jumpsuit Navy Blue Ma Corolle iz radionice francuske marke Corolle pretvorit će svaku igru s lutkom u nevjerojatno iskustvo. Tamnoplavi kombinezon s uzorkastim pojasom namijenjen je lutki Ma Corolle veličine 36 cm i pažljivo je izrađen do najsitnijih detalja. Stilizirani kombinezon Ma Corolle napravljen je od mekanog, ali kvalitetnog materijala koji je vrlo ugodan na dodir i maženje.

Ovaj stilizirani kombinezon s pojasom omogućit će djeci da presvlače svoju omiljenu lutku kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i vrhunski materijali obogatit će svaku igru s lutkom koja potiče dječju maštu, ali i komunikacijske sposobnosti i taktilnu osjetljivost. Igra na profesije je u ranoj dječjoj dobi vrlo važna, jer djeca, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke.

Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati svoje lutke, uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svoje djece najljepšu lutku na svijetu s stiliziranim dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Ma Corolle
  • kombinezon s pojasom
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 4 godine
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.