Odjeća Kaput Srce Latice Ma Corolle za 36 cm lutku od 4 godine

Opis proizvoda

Zima će biti prije svega stylish. Prekrasna odjeća za lutku Coat Heart Petals Ma Corolle iz radionice francuske marke Corolle pretvorit će svaku igru s lutkom u nevjerojatno iskustvo. Prekrasan ružičasti kaput za zimu iz kolekcije Heart Petals namijenjen je lutki Ma Corolle veličine 36 cm. Kaput-bundica s kapuljačom ispunjava najnovije modne trendove i lutki Corolle sigurno će pristajati.

Stylish kaputić s detaljima srca donijet će djeci mnoštvo novih iskustava i prekrasnih uspomena. S prekrasnom odjećom Corolle, djeca mogu svoju lutku presvlačiti kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i prvoklasni materijali obogatit će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske sposobnosti i taktilnu osjetljivost.

Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu, jer djeca osim ostalog upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje lutke hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke još od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu s stylish dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Ma Corolle
  • kaput za zimu
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 4 godine
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.