Odjeća Kaput Srce Latice Mon Premier Poupon Corolle za lutku od 30 cm staru 18 mjeseci

Opis proizvoda

Zima će prvenstveno biti stilizirana. Prekrasna odjeća za lutku Coat Heart Petals Mon Premier Poupon iz radionice francuske marke Corolle pretvorit će svaku igru s lutkom u nevjerojatno iskustvo. Prekrasni ružičasti kaput za zimu iz kolekcije Heart Petals namijenjen je lutki Corolle veličine 30 cm. Kaput-krzno s kapuljačom prati najnovije modne trendove i lutki Corolle sigurno će dobro pristajati.

Stilizirani kaputić s kapuljačom s detaljima srca donijet će djeci mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. S prekrasnom odjećom Corolle, djeca mogu svoju lutku presvlačiti kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i vrhunski materijali obogatit će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske vještine i taktilnu osjetljivost.

Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu, jer djeca, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje lutke hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke još od 1979. godine. Tim dizajnera oživljava lutke Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i milovanje. Stavite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu s stiliziranim dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle
  • ružičasti kaput s kapuljačom
  • za lutku veličine 30 cm
  • od 18 mjeseci
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.