Odjeća Pullover Couture Ma Corolle za 36 cm lutku od 4 godine

Opis proizvoda

Barbika koja ima stil dolazi iz obitelji Corolle! Predivni točkasti pulover za barbiku Pullover Couture Ma Corolle iz radionice francuske marke Corolle pretvorit će svaku igru s barbikom u nevjerojatno iskustvo. Točkasti pulover namijenjen je barbici Ma Corolle veličine 36 cm i pažljivo je izrađen do najsitnijih detalja. Stylish pulover izrađen je od mekog, ali kvalitetnog materijala koji je vrlo ugodan na dodir i maženje.

S ovim stylish točkastim puloverom djeca mogu presvlačiti svoju barbiku kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i vrhunski materijali obogatit će svaku igru s barbikom koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske sposobnosti i taktilnu osjetljivost. Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu jer djeca, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke.

Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje barbike hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše barbike od 1979. godine. Tim dizajnera oživljava barbike Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svoje dijete najljepšu lutku na svijetu s stylish dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Ma Corolle
  • točkasti pulover
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 4 godine
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • predivan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.