Odjeća Ruffle Dress & T-Shirt Loire Riverside Mon Premier Poupon Corolle za 30 cm lutku od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Je li lutka vašeg djeteta romantična duša? Prekrasne haljine za lutku Ruffle Dress & T-Shirt Loire Riverside Mon Premier Poupon iz radionice francuske marke Corolle kao da su šivene po mjeri nježnim i osjetljivim lutkama. Slatke haljine s volanima i ružičastom majicom namijenjene su za lutku Corolle s veličinom 30 cm. Haljine su pažljivo izrađene do najsitnijih detalja i podsjećaju na stvarnu odjeću za djecu. Ova zamjenska odjeća za lutku Corolle izrađena je od mekog, ali kvalitetnog materijala koji je vrlo ugodan na dodir i maženje.

Izvrsne haljine s volanima lutka može obući za svaku priliku. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i prvoklasni materijali obogatit će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske sposobnosti i taktilnu osjetljivost. Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu, jer djeca osim ostalog upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke.

Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje lutke hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim priznanjima od vodećih roditeljskih magazina i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svoje djece najljepšu lutku na svijetu s modernim dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle
  • haljina s volanima i majica
  • za lutku s veličinom 30 cm
  • od 18 mjeseci
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.