Održač i hodalica 2u1 Spidey Auto Ride On Smoby ergonomski s naslonom i kutijom za pohranu ispod sjedala od 10 mj

Opis proizvoda

Održač i hodalica 2u1 Cars Autor Ride On od francuskog proizvođača Smoby u originalnoj crveno-plavoj izvedbi obradovat će svu djecu, a posebno dječake od 10 mjeseci. Moderni odražalac s motivom animirane serije Spidey and His Amazing Friends lako mogu upravljati djeca, a kotači od mekanog plastike pružaju vrhunsko iskustvo vožnje u unutrašnjosti i na otvorenom. Multifunkcionalni odražalac raste s vašim djetetom, dječaci od 10 mjeseci koriste autić kao pomoć pri svojim prvim koracima, oslanjajući se na visoku naslonjač, a od 12 mjeseci mogu sjesti na autić i odražavati se nogama.

Volan se može okretati u svaku stranu za 30 stupnjeva. Sigurnost djeteta osigurana je zahvaljujući preprekama protiv prevrnuća u prednjem i stražnjem dijelu autića, koje daju autiću dodatnu stabilnost. Široko ergonomski oblikovano sjedalo nudi djetetu najviši komfor tijekom vožnje, a nakon što se preklopi, dijete otkriva praktičan prostor za pohranu. Održač s čvrstom konstrukcijom izrađen je od izdržljivih plastičnih materijala najviše kvalitete. S multifunkcionalnim odražalcem dijete uči održavati ravnotežu i jača svoje mišiće. Održač također pomaže djeci u njihovom motoričkom razvoju.

Dimenzije sportskog odražalca su 54*27*40 cm. Robustan odražalac za djecu ima zaobljene rubove, odlikuje se vrhunskom obradom i precizno obrađenim detaljima s finom površinom. Francuski proizvođač Smoby donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom već dugi niz godina. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby strogo se kontrolira, a igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije54*27*40 cm
Dimenzije pakiranja27*20*50 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.