Organizator za školski ruksak Organiser Backpack Bobbie Smiley Blue Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 21*16*6,5 cm

Opis proizvoda

Prilagodite školsku torbu vašeg školarca ili školarice točno po mjeri. Organizator za školsku torbu Backpack Bobbie Smiley Blue iz radionice belgijske marke Jeune Premier pretvorit će ruksak New Bobbie u praktičnu školsku torbu, u kojoj više neće vladati kaos. Novi dizajn ruksaka New Bobbie Jeune Premier nema pregrade, no zahvaljujući ovom plavom organizatoru to neće biti nikakva prepreka. Praktični organizator pobrinut će se da torba bude prikladna za udžbenike i bilježnice, a nakon što se izvuče, ruksak će se odmah pretvoriti u praktičan izletnički ruksak, u koji će stati i veći predmeti.

Plavi organizator za školsku torbu Backpack Bobbie Smiley Blue Jeune Premier savršeno je dizajnerski usklađen s unutrašnjošću ruksaka New Bobbie. Prepun je smajlića, tako da ga u školskoj torbi neće biti vidljivo. Međutim, svoju će ulogu odraditi savršeno. Harmonika organizator u školskoj torbi učvrstit će se zahvaljujući čičak traci, koja će osigurati da pregrade ostanu čvrsto na svom mjestu. Korištenjem praktičnog organizatora Jeune Premier, ruksak vašeg učenika ili učenice podijelit će se na tri pregrade i u torbi će konačno zavladati red. Dimenzije organizatora su 6,5*16*21 cm i kompatibilan je sa školskim ruksakom New Bobbie.

Recite zbogom dosadnim, nezanimljivim školskim ruksacima i obradujte djecu praktičnim organizatorom od Jeune Premier. Dizajneri ove belgijske marke pobrinuli su se da svaki dan u školskoj klupi bude razigran, veseo i prije svega stiliziran. A što je najbolje, školski pribor više vaša djeca nikada neće pomiješati s onim koji pripada njihovim školskim kolegama. Dizajn organizatora za školsku torbu već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koju drugdje teško možete pronaći i pobrinut će se da vaše dijete ide u školu s radošću.

Karakteristike

  • organizator za školsku torbu
  • kompatibilan s ruksakom New Bobbie
  • dimenzije 6,5*16*21 cm
  • zatvaranje na čičak
  • razdvaja torbu na više pregrada
  • 100 % poliester
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije21*16*6,5 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.