Pampers pelene 12 komada Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36-42 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Originalne pelene za lutku Mon Grand Poupon iz radionice francuske marke Corolle neizostavni su dodatak koji vašem djetetu ne smije nedostajati tijekom igre s lutkom. Set od 12 realističnih pelena za lutku veličine 36-42 cm u stilu pampersa podiže svaku igru s lutkom na višu razinu. Presvlačenje lutke Corolle nikada nije bilo lakše i zabavnije, a zahvaljujući 12 pelena, djeca ovu aktivnost mogu ponavljati iznova i iznova.

Savršeno obrađeni detalji i vrhunski materijali pelena za lutku Mon Grand Poupon ugodni su na dodir i obogaćuju svaku igru s lutkom. To razvija dječju maštu, ali i komunikacijske vještine te djecu približava svijetu odraslih. Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu jer djeca, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje lutke hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, i to uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera udahnjuje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Stavite u naručje svog djeteta najljepšu lutku na svijetu s modernim dodacima.

Karakteristike

  • 12 pelena za lutku
  • za lutke veličine 36-42 cm
  • od 3 godine
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.