Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s električnim usisavačem sa zvukom i peglom 17 dodataka

Opis proizvoda

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu od 3 godine, nudeći im realistične doživljaje prilikom pranja, peglanja i sušenja rublja. Višenamjenska perilica u obliku slova L omogućit će djeci pristup s više strana, a igrat će se s njom braća i prijatelji. Prilikom čišćenja, djeca će imati na raspolaganju i električni usisavač s izmjenjivim nastavkom, koji može proizvoditi zvukove kao pravi usisavač.

Perilica je opremljena perilicom s prednjim punjenjem s otvarajućim prozirnim vratima, iznad kojih se nalazi prostor za koš za rublje. U perilici se nalazi praktični vješalica za vješanje rublja, a djeca će koristiti praktične štipaljke ili vješalice s ramenima. Gornji dio perilice čini daska za peglanje, na kojoj će se djeca naučiti peglati s klasičnom peglom. Tijekom igre u domaćinstvu, djeca se mogu osloniti na set dodataka od 17 dijelova, među kojima su i metlica s lopaticom, sredstva za čišćenje, sapun, spužva i brisač za prozore.

Perilica je izrađena od čvrstih i izdržljivih plastika s zaobljenim rubovima, a njezina površina je nježna na dodir. Djeca se igrajući se uloga razvijaju fino motoriku, uče koristiti stvari iz svakodnevnog života, čime se približavaju svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti. Ujedno poboljšavaju i koncentraciju i logičko razmišljanje, a igrajući se s braćom i prijateljima, usavršavaju komunikacijske vještine, lakše stvaraju socijalne veze i stječu zdravu samopouzdanje.

Perilica stoji na stabilnim nogama i njezine dimenzije su 57*39*78 cm. Perilica nema elektroničke funkcije. Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije57*39*78 cm
Dimenzije pakiranja45*20*65 cm
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.