Postavi ekološki kućicu s traktorom za hodanje Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiv s utovarivačem i bagerom

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i multifunkcionalni traktor će privući svako dijete već od 3 godine. Igračke francuskog proizvođača Smoby u skladu su bojom i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost, izrađena je na ekološki način od recikliranog materijala, čime se doprinosi zaštiti okoliša. Djeca se mogu igrati i graditelja, veselit će ih traktor za guranje, opremljen utovarivačem i bagerom. Na zabavan način razvijaju logičko razmišljanje, motoričke sposobnosti i procjenu udaljenosti.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica izrađena je na ekološki način, pri izradi se koristi čak 53% recikliranog materijala, čime se znatno doprinosi zaštiti okoliša. Dječja kućica opremljena je s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njezina površina je oblikovana reljefom od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, uvijek možete kupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, zahvaljujući čemu će zadržati svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njezina ukupna visina je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, pri čemu razvijaju logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu vodi prema odgovornom odnosu prema prirodi.

Traktor za guranje s utovarivačem i bagerom Builder Max Tractor+Trailer Smoby s podesivim sjedalom i zvukom

Dječji šlapajući traktor s prikolicom i bagerom Builder Max francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, posebno dječake od 3 godine. Izuzetno robusni traktor s prikolicom u žutom izdanju ponosi se realističnim izgledom. Udobno sjedalo s naslonom može se podesiti prema potrebama djeteta u 3 različite pozicije, tako da lako dosegne pedale. Robusna kotači pogodni su za svaki teren, dijete ih upravlja volanom s mehaničkim zvučnim signalom. U prednjem dijelu traktora nalazi se pokretna utovarna lopata, a u stražnjem dijelu mehanička bager lopata.

Pokriveni lančani pogon omogućuje jednostavno upravljanje traktorom, štiti ga od prašine i nečistoća. Pedalni traktor je izrađen od čvrstih i otpornih plastika najviše kvalitete, ima visoku nosivost do 50 kg. U prikolici može dijete prevoziti teret maksimalne težine 25 kg. Ukupne dimenzije traktora s prikolicom su 182*44*66 cm. Površinska obrada s anti UV filtrom jamči da će traktor zadržati svoj lijepi izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatko na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.