Postavi ekološku kućicu i 2,3 m tobogan Toboggan XL Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširivo s kosilicom i prikolicom za vrt

Opis proizvoda

Ekološka kućica i 2,3 metarska klizaljka sa kosilicom i kolica za vrt predstavljaju originalni set igračaka za dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke u setu su u skladu po boji i dizajnu, postaju tako prirodni dio vašeg vrta. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da njihove boje na suncu brzo neće izblijediti. Ekološka proširiva kućica i kosilicom i kolica s alatom omogućuju djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i sposobnosti dok se igraju kao vrtlari. Nakon posla, odlično će se opustiti na klizaljci s vodotokom, koji će ih osvježiti tijekom vrućih ljetnih dana.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica je izrađena ekološkim načinom, pri izradi se koristilo čak 53% recikliranog materijala, čime se značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njen površina je oblikovana reljefom od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoj lijepi izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Više djece može se igrati s kućicom, istovremeno razvijajući logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu uči odgovornom odnosu prema prirodi.

Klizaljka s vodotokom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm klizna površina s UV filtrom

Klizaljka s vodotokom Toboggan XL Slide Green u zeleno-tirkiznom izdanju oduševit će dječake i djevojčice već od 3 godine. Čvrsta konstrukcija klizaljke je izuzetno stabilna i može se pohvaliti nosivošću do 50 kg, a površina za klizanje ima duljinu od čak 2,3 metra. Izrađena je od čvrste i otporne plastike koja je mekana na dodir, također ima glatke i zaobljene rubove. Sigurnost dječje klizaljke jamče protuklizne stepenice s plastičnom potporom na tlu i čvrstim ručkama sa strane. Klizaljka se može spojiti na vodu, što omogućuje djeci da je koriste i kao vodeni tobogan tijekom vrućih ljetnih dana. Površina klizaljke je opremljena anti UV filtrom koji štiti boje od izbijeljivanja. Njene ukupne dimenzije su 237*112*142 cm.

Kosilica za travu XL Garden&Seasons Écoiffier sa zvukom i funkcijama od 18 mes

Kosilica za travu XL Garden&Seasons je izvrsna vrtna igračka za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Kosilica za travu je izrađena od kvalitetnog plastičnog materijala, s izdržljivim svojstvima. Sastoji se i od otvorivog koša za travu, koji se može pričvrstiti na kosilicu u bilo koje vrijeme. Stabilno i jednostavno rukovanje omogućuju 4 crna kotača i ergonomska ručka prilagođena za dječje ruke. Povlačenjem crvenog startnog užeta kosilica proizvodi mehanički zvuk kao prilikom stvarnog pokretanja. Na spremniku se nalazi crveni poklopac za gorivo, što čini igru za djecu još realističnijom.

Vozilo s alatom za vrt Garden&Seasons Écoiffier sa 6 dodataka od 18 mes

Vozilo s vrtom i alatom Garden&Seasons francuskog Écoiffiera je kvalitetna dječja igračka, pogodna za sve nemirne djece već od 18 mjeseci. Dječje vrtne vozilo je izrađeno u lijepoj plavo-zelenoj boji od kvalitetnih plastičnih materijala, tako da će se odmah svidjeti svakom djetetu. Velika ručka na vrhu omogućuje lako rukovanje, vozilo je stabilno i lako se može premještati zahvaljujući dva čvrsta kotača. U vozilu će mali vrtlari naći set od 6 dodataka koji će im olakšati rad u vrtu. Među njima su velike grablje za lišće, klasične grablje, mala lopatica, motika, klin za sadnju i vrčić.

Francuski Smoby već godinama donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski brend Écoiffier donosi djeci kvalitetne igračke po prihvatljivoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.