Postavi ekološku kućicu s podom od trave Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširivo

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge s podom predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 3 godine. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu na svježem zraku, a izrađena je na ekološki način od recikliranih materijala. Djeca će cijeniti i protukliznu podlogu, koja je napravljena od 100% recikliranog plastičnog materijala, prozračna je i omogućava djeci da hodaju po ravnoj površini, dok im noge ostaju na čistoj podlozi.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica je izrađena na ekološki način, pri izradi je korišteno čak 53% recikliranog materijala, što je značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice izgledaju vrlo realistično, njena površina je napravljena od reljefa od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke za nju. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućava da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a ukupna visina joj je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, dok istovremeno razvijaju logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također potiče djecu na odgovoran odnos prema prirodi.

Podloga za sve kućice Smoby ili za terasu ili za izgradnju staze do kućice set od 12 kvadrata

Kvalitetna plastična podloga s izgledom dekorativnog drvenog poda pogodna je za sve kućice od francuskog Smoby-a. S novom podlogom, dječaci i djevojčice će dobiti realističnije doživljaje tijekom igre u kućici. U pakiranju se nalazi 12 kvadrata, a veličina svakog kvadrata je 45*45 cm i zajedno stvaraju površinu od 2,4 m2. Kvadrati imaju višenamjensku upotrebu - mogu se koristiti i za izgradnju terase ili staze do kućice. Spajanje pojedinih kvadrata je jednostavno, zahvaljujući sistem klipova možete to učiniti bez alata.

Podloga je izrađena od prvoklasnog 100% recikliranog plastičnog materijala, koji ne opterećuje okoliš. Prozračna je i u isto vrijeme stvara zaštitni sloj između kućice i zemlje, na otvorenom omogućava djeci da hodaju po ravnoj površini, dok im noge ostaju čiste. Zaštićena je anti-UV filtrom, zadržat će svoj lijep izgled i nakon godina korištenja, a također je i protuklizna.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.