Postavi kućicu ekološku i avanturističku stazu Adventure Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiv

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i avanturistička staza Adventure predstavljaju sjajni set igračaka za dječake i djevojčice već od 3 godine. Igračke francuskog proizvođača Smoby zajedno se bojama i dizajnom uklapaju, ukrašavaju svaki vrt i dvorište. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost na svježem zraku, izrađena je na ekološki način od recikliranog materijala, što doprinosi zaštiti okoliša. Avanturistička staza će cijeniti sva nestašna djeca, kroz igru će vježbati svoje motoričke sposobnosti, reflekse i održavanje ravnoteže.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica je izrađena na ekološki način, pri proizvodnji je korišteno čak 53% recikliranog materijala, što značajno doprinosi zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovine vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njen površina je izrađena od reljefa od kamena i drveta, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, uvijek možete kupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućava da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Veličina kućice je 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Više djece može se igrati s kućicom, dok razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također potiče djecu na odgovoran odnos prema prirodi.

Avanturistička staza Adventure Course Smoby za razvoj motoričkih osjeta djece od 24 mjeseca

Avanturistička staza Adventure Course francuskog proizvođača Smoby pružit će djeci od 2 do 6 godina mnogo prilika za vježbanje motoričkih sposobnosti, refleksa, poboljšanje prostornog osjeta i koordinacije cijelog tijela. Kroz igru će naučiti kako održavati ravnotežu, a mogu se veseliti različitim razinama težine, koje im nudi staza ukupne duljine 3,5 metra i nosivosti do 50 kg.

Staza se sastoji od čvrstih i otpornih plastičnih dijelova, sastoji se od 4 staze i 4 potporna elementa, koji se mogu proizvoljno povezati i kombinirati, tako da se djeca nikada ne dosađuju. Može se koristiti i u unutrašnjosti i vanjskom prostoru, tijekom cijele godine djeca se mogu igrati i natjecati sa svojom braćom, sestrama i prijateljima. Njezina površina je zaštićena anti-UV filtrom, zadržava svoje lijepe boje čak i nakon godina korištenja i izvrsno se odupire utjecajima vremena. Dijelovi su protuklizni, imaju jake i otporne zidove. Trening staza je pogodna i za igru više djece, koje mogu iskušati svoju spretnost u različitim igrama.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.