Postavi kućicu meteorološku stanicu s 3 kata penjačkom Tower Kraxxl 4 Seasons Playhouse Smoby so zvonkohrou vetromerom a zrážkomerom s o zvonkohrou vetromjerom i oborinskim mjeračem

Opis proizvoda

Kućica meteorološka stanica i 3-katna penjačka Tower Kraxxl čine vrhunski set igračaka za djecu od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojom i dizajnom, stvarajući zabavni i sportski centar u vašem vrtu. Kućica Smoby s meteorološkim pokazateljima naučit će djecu promatrati vremenske uvjete i vrijeme, te se igrati meteorologa. Dječaci i djevojčice će se odlično zabaviti i s konfigurabilnom penjačkom od njemačkog proizvođača BIG, koja im omogućuje penjanje i vježbanje na 3 visinske razine. Prvoklasne europske igračke su zaštićene UV filtrom i zadržat će svoj lijepi izgled dugi niz godina.

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja doba 4 Seasons Playhouse Smoby sa zvončićem vjetromjerom i kišomjerom od 24 mjeseca

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja doba od francuskog proizvođača Smoby će razveseliti svako dijete od 2 godine. Vrhunska kućica ima polovična vrata, bočne strane su opremljene sa 2 prozora s kliznim prozorima, tako da će djeca uživati u ugodnom povjetarcu i tijekom vrućih ljetnih dana. Kućica u nježnoj kombinaciji plave, bijele, žute i sive boje djeluje moderno, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, tako da će zadržati svoje lijepe boje i nakon dugog korištenja. Kućica je opremljena sa 3 dodatka, koji će djeci omogućiti praćenje vremena i bilježenje na meteorološku ploču s pokazivačima na fasadi kućice.

Djeci će se veseliti vjetromjeru na krovu, koji prikazuje smjer i brzinu vjetra, vjetrom zvončićem, koji zvučnim signalom upozorava dijete na snagu vjetra i praktičnim kišomjerom, na temelju kojeg dijete može odrediti količinu kiše. Dječaci i djevojčice će se kroz igru meteorologa naučiti promatrati prirodne cikluse, stjecati realistična iskustva i pozitivan odnos prema prirodi. Kućica ima čvrste zidove, stabilna je i izvrsno se odupire nepovoljnim vremenskim uvjetima. Dimenzije ove prvoklasne dječje kućice su 103*122*143 cm, a visina joj je 143 cm. Kućicu za vrt možete koristiti i u eksterijeru i interijeru, je sklopiva, omogućava brzo sklapanje i rastavljanje.

Penjačka 3-katna Tower Kraxxl BIG konfigurabilna 184 dijela nosivost 70 kg

Penjačka Tower Kraxxl od njemačkog proizvođača BIG predstavlja sjajan poklon za svu djecu od 3 do 7 godina. Vrtuljak Tower se ističe izuzetno čvrstom i robustnom konstrukcijom, koja omogućuje dječacima i djevojčicama da se penju i penju na 3 visinske razine. Kroz igru vježbaju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelim tijelom prilikom penjanja, jačaju mišiće na rukama i nogama. Penjačka se sastoji od čvrstih plastičnih šipki, koje djeci pružaju siguran hvat prilikom penjanja.

Prelazak se sastoji od 184 dijelova i 2-klipnog sistema koji roditeljima omogućuje da brzo sastave prelazak bez upotrebe bilo kakvih alata. Konfigurabilni prelazak se može složiti u 6 različitih varijanti, što osigurava da će djeca otkrivati nove mogućnosti penjanja i vježbanja. Dio prelazaka su i zemljani U-kuke kojima se konstrukcija pričvršćuje u zemlju i dobiva veću stabilnost. Dimenzije prelazaka su 140*140*140 cm, a maksimalna nosivost je 70 kg. Površina prelazaka je zaštićena UV filtrom, što osigurava da će zadržati lijep izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije103*122*143 cm
Ukupna visina143 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.