Postavi kućicu za igru i kokošinjac Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiv rozšíriteľný

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i kokošinjac predstavljaju izvrsni set igračaka za dječake i djevojčice već od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Proširiva kućica omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju kreativnost i maštu na svježem zraku, a izrađena je na ekološki način od recikliranih materijala. Djecu će oduševiti i originalni kokošinjac, s kojim će se igrati na zanimanje uzgajivača i farmera. Dobivaju realistična iskustva u uzgoju kokoši, osjećaj odgovornosti i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi i životinjama.

Ekološka kućica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica izrađena je na ekološki način, pri čemu se koristi čak 53% recikliranog materijala, čime se značajno doprinosi zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovine vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njezina površina je oblikovana reljefom od kamena i drva, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njezina ukupna visina je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, pri čemu se razvijaju logičko razmišljanje i komunikacijske vještine. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu vodi prema odgovornom odnosu prema prirodi.

Kokošinjac za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby s 4 vrata sa stepenicama i hranilicom te gnijezdom s lažnim jajetom visine 128 cm

Kokošinjac Cluck Cluck Cottage Beige francuskog proizvođača Smoby oduševit će svako dijete već od 3 godine. Kućica za kokoši opremljena je 4 otvarajuća vrata s bravom, dijete joj može pristupiti s prednje i stražnje strane. Kokošinjac je pogodan za 5 kokoši, koje imaju na raspolaganju štapić za sjedenje i gnijezdo za polaganje jaja, u kokošinjac se ulazi po rampi sa stepenicama. Prostrani kokošinjac jamči idealne uvjete za život kokoši, a dio je i ventilacija, koju djeca mogu podesiti pomoću okretnog ventilatora. Površina kokošinjca u obliku reljefa od drva i kamena očarat će vaše najmlađe, a obradovat će ih i slike u obliku kokoši.

Krov kućice je opremljen praktičnom odvodnom cijevi i spremnikom u kojem se sakuplja kišnica, a djeca ga mogu koristiti i kao hranilicu. Pri brizi o životinjama imaju na raspolaganju i informativnu brošuru, a razveselit će ih i replika jajeta. Mali kokošinjac za kokoši je izrađen od čvrstih plastičnih materijala bez štetnih ftalata i 100% je reciklabilan. Površina kokošinjca je glatka na dodir, zaobljeni rubovi pružaju djeci sigurnost tijekom igre. Održavanje kokošinjca je vrlo jednostavno, plastična površina se lako čisti od nečistoća, čime se stvara zdravo i čisto okruženje za kokoši. Ukupne dimenzije kokošinjca su 159*126*128 cm, a visina mu je 128 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.