Postavi kućicu za igru s ekološkim i benzinskim punjačem Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby. proširiv s vodenom igrom Krtko s vodotryskom

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge i benzinska pumpa s punjenjem i vodena igra s vodotokom predstavljaju prvoklasni set igračaka za djecu od 3 godine. Igračke se međusobno slažu u boji i dizajnu, postat će dio vašeg vrta. Proširiva kućica Smoby omogućit će djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost, a izrađena je na ekološki način od recikliranog materijala. Za osvježavajuće iskustvo pobrinut će se vodena igra Krtko s vodotokom, koja će djecu ugodno rashladiti tijekom ljetnih dana, a zahvaljujući benzinskoj pumpi mogu se pobrinuti za servis svojeg omiljenog tricikla.

Kućica ekološka Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiva od recikliranog materijala s UV filtrom 

Ekološka kućica Neo Jura Lodge francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska dječja kućica izrađena je na ekološki način, pri proizvodnji se koristilo čak 53% recikliranog materijala, što je znatno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica opremljena je s 2 polovice vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njezina površina je oblikovana reljefom od kamena i drva, zajedno s slikama životinja i cvijeća.

Proširiva kućica zabavit će djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, što joj omogućuje da zadrži svoj lijepi izgled i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njezina ukupna visina je 132 cm. S kućicom se može igrati više djece, pri čemu se razvijaju logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu vodi prema odgovornom odnosu prema prirodi.

Benzinska pumpa i elektro punjenje svih tricikala Bobby Car Service Station BIG dvostrana s rampom

Stanica za tankiranje i punjenje svih tricikala tipa Bobby Car (Classic, Neo i Next) njemačkog proizvođača BIG predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Multifunkcionalna stanica nudi djeci različite mogućnosti pri nadopunjavanju goriva u triciklu - s jedne strane nalazi se klasična plava platforma za punjenje benzina ili dizela, s druge strane nalazi se zelena platforma namijenjena za električno punjenje tricikla. Servisna stanica opremljena je rampama za ulazak automobila, ima crijeva za punjenje koja se mogu priključiti na konektore na stražnjoj strani tricikala. Stanica za punjenje tricikala predstavlja sjajan dodatak za male vozače, koji će im donijeti još realističnije doživljaje tijekom vožnje. Igračka nije opremljena elektroničkim funkcijama.

Vodna igračka krtko Mole Hole AquaPlay s 4 metarskim vodotryskom, izuzetno stabilna, od 24 mjeseca

Vodna igračka Krtko AquaPlay je vrhunska igračka za dvorište koja će obradovati dječake i djevojčice od 2 godine. Veseli krtko koji viri iz zemlje je izrađen u sivoj boji, a zahvaljujući vodotrysku pružit će djeci osvježavajuće iskustvo tijekom vrućih ljetnih dana. Nakon što se vodna igračka priključi na običnu vrtnu crijevu, krtkova žuta kapica može doseći visinu od čak 4 metra, ovisno o pritisku vode. Kapica raspršuje mlaz vode u sve smjerove, pružajući djeci u blizini ugodan i hladan odmor. Otporna vodna igračka je izrađena od prvoklasnih plastičnih materijala i odlikuje se visokom stabilnošću. Vodeni Krtko s priključkom za vodu ima dimenzije 45*45*45 cm, crijevo nije uključeno u pakiranje.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje osvajaju nagrade na međunarodnoj razini. AquaPlay je brend proizveden u Njemačkoj od zdravstveno neškodljive i reciklirajuće plastike.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.