Postavi kućicu za vrt s kosilicom s zvukom Garden House Smoby proširivi i stol s vrtom za vrtlarstvo

Opis proizvoda

Proširivi kućica sa traktorom sa prikolicom, kosilicom i alatom za vrtlarstvo predstavljaju izuzetan set igračaka, sa kojim će se zabaviti dečaci i devojčice već od 2 godine. Igračke u setu su u skladu po boji i dizajnu, postajući tako prirodni deo vašeg vrta. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filterom, tako da boje neće brzo izbledeti na suncu. Proširiva kućica sa opremom za vrt i kosilicom omogućava deci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost u igri baštovanstva. Dečake će obradovati šlep traktor u elegantnoj crnoj izvedbi sa prikolicom, u kojoj mogu prevoziti teret težine do 25 kg.

Kućica za baštovanstvo Garden House Smoby sa saksijama, proširiva sa olukom i rešetkom sa gnezdom za ptice

Kućica za baštovanstvo Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan poklon za decu od 2 godine. Baštenska kućica deluje realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovinom vrata sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozorčića, tako da je unutra sveže i vetrovito čak i tokom vrelih letnjih dana. Deo kućice je i moderni 21-delni set baštenskih dodataka, među kojima su kofica, grabulje, lopatica, sadilica, saksije, tabla za beleške, plastične oznake i brošura sa savetima za gajenje biljaka.

Dečaci i devojčice će ceniti ptičju hranilicu i baštensku rešetku, na koju mogu lako pričvrstiti manje saksije. U prozoru kućice se nalazi pult, koji deca mogu koristiti za sadnju i zalivanje, a mogu se osloniti i na oluk sa bačvom za sakupljanje kišnice. Mali baštovani tako mogu zalivati i brinuti se o cveću, stičući pravi odnos prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a njena ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filterom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične zidove odlično odolevaju i jakom vetru i nepovoljnim vremenskim uslovima. Kućicu je moguće uvek proširiti i dodatnim dodacima.

Sto za baštovanstvo The Flower Box Garden&Seasons Écoiffier sa alatom i dodacima od 18 meseci

Sto za baštovanstvo The Flower Box iz edicije Garden&Season francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja predivan poklon za sve dečake i devojčice od 18 meseci. Baštenski sto dimenzija 43*27,5*31 cm je napravljen od čvrstog i otpornog plastike u zelenoj izvedbi, tako da postaje ukras svakog dvorišta ili bašte. Deca će se uz njega naučiti da sade biljke, cveće, zalivaju ih i na zabavan način razvijaju pozitivan odnos prema prirodi i provode vreme na svežem vazduhu. Deo stola je i sada alata, u kojoj se nalaze 2 saksije, motika, grabulje, sadilica, kolica za saksije, lopatica, kofica i oznake. Sto sa ukupnom visinom od 31 cm stoji na 4 stabilne noge.

Kosilica za travu XL Garden&Seasons Écoiffier sa zvukom i funkcijama od 18 mjeseci

Kosilica za travu XL Garden&Seasons je izvrsna vrtićka igračka za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Kosilica za travu je izrađena od kvalitetnog plastičnog materijala, s izdržljivim svojstvima. Njezin dio je i otvarajući koš za travu, koji se može pričvrstiti na kosilicu u bilo koje vrijeme. Stabilnu i jednostavnu manipulaciju omogućuju 4 crna kotača i ergonomska ručka, prilagođena za dječje ruke. Povlačenjem crvene startne trake kosilica izdaje mekani zvuk kao kod stvarnog pokretanja. Na spremniku se nalazi crveni poklopac za gorivo, zahvaljujući kojem je igra za djecu još realističnija.

Vozilo s alatom za vrt Garden&Seasons Écoiffier sa 6 dodataka od 18 mjeseci

Vozilo s vrtom i alatom Garden&Seasons francuske marke Écoiffier je kvalitetna dječja igračka, pogodna za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Dječje vozilo za vrt je izrađeno u lijepoj plavo-zelenoj boji od kvalitetnih plastičnih materijala, tako da će se odmah svidjeti svakom djetetu. Velika ručka na vrhu omogućuje laku manipulaciju, vozilo je stabilno i lako se može premještati zahvaljujući dva čvrsta kotača. U vozilu će mali vrtlari pronaći set od 6 dodataka, koji će im olakšati rad u vrtu. Među njima su velike grablje za lišće, klasične grablje, mala lopata, motika, kolac za sadnju i kanta.

Kamion s vrtom i alatom Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s kantom od 18 mjeseci

Kamion s alatom za vrt francuske marke Écoiffier je sjajan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. U originalnom plavom kamionu mogu voziti vrtne alate - zelenu kantu s slikom ptice, velike grablje i lopatu. Pomoću ovih vrtne alate, djeca se mogu igrati igre pozivanja vrtlara i pomoći svojim roditeljima u vrtu. Žive boje na dodacima potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, također vježbaju finu motoriku. Kamion je izrađen od čvrstih plastičnih materijala i zahvaljujući 2 prednja kotača lako se upravlja. Dimenzije kamiona su 69*30*32 cm.

Francoški Smoby već godinama donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuska marka Écoiffier nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.