Postavi kućicu za vrt s ljuljačkom za auto i 1,5 m toboganom Garden House Smoby proširiv rozšíriteľný

Opis proizvoda

Razvlaživač je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý zabezpečí dlhú životnosť hračky. Šmykľavka má povrch chránený UV filtrom, takže farby nevyblednú ani po dlhodobom vystavení slnečným lúčom. Pod šmykľavkou sa nachádza pieskovisko, ktoré je ideálne na hranie s pieskom alebo vodou. Deti si môžu v pieskovisku vytvoriť vlastné malé záhradky alebo si hrať s autíčkami. Vďaka napojeniu na vodu môžu deti v pieskovisku vytvoriť aj riečku alebo jazierko, čo im prinesie ešte viac zábavy.

Okrem toho, preliezačka má aj zvukové efekty, ktoré sa aktivujú pri stlačení klaksónu alebo štartovacieho kľúča. To pridáva na autenticite a deti sa budú cítiť ako skutoční vodiči. Rozmery preliezačky sú 233*68*91 cm a je vhodná pre deti od 18 mesiacov. Vďaka svojej veľkosti a stabilite je vhodná aj pre viac detí naraz, čo z nej robí ideálnu hračku pre rodinné zábavy. Súčasťou setu je aj odolný plastový volant, ktorý sa dá ľahko namontovať na preliezačku a deti si tak môžu hrať na skutočných vodičov.

Tieto hračky od francúzskeho výrobcu Smoby sú nielen zábavné, ale aj bezpečné pre deti. Sú vyrobené z kvalitných materiálov a splňujú všetky bezpečnostné normy. Sú vhodné pre deti od 2 rokov a poskytnú im množstvo zábavy a možnosti rozvíjať svoju fantáziu a kreativitu. Vytvorte svojim deťom zábavné centrum na záhrade s týmito skvelými hračkami od Smoby.

Rozširivi kućica za vrtlara Garden House i penjačka auto s 1,5 metarskim toboganom predstavljaju odličan set igračaka za dječake i djevojčice već od 2 godine. Igračke u setu se slažu po boji i dizajnu, stvarajući zabavni centar u vašem vrtu. Igračke francuskog proizvođača Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da se boje neće brzo izblijediti na suncu. Kućica sa vrtlarom omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost na svježem zraku, igrajući se kao vrtlari i stječući realistična iskustva. Moderna penjačka u obliku auta sa pijeskom i toboganom sa priključkom za vodu donosi im osvježenje tokom ljetnih dana.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby sa cvjetnim loncima, proširiva sa odvodnim kanalom i mrežicom sa gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica djeluje realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovinom vrata sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tokom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtnih dodataka, među kojima su vrč, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti gnijezdo za ptice i vrtlaricu, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice se nalazi pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a na odvodnoj cijevi sa bačvom za sakupljanje kišnice mogu se osloniti za zalijevanje. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene odlično se odupiru jakom vjetru i lošem vremenu. Kućicu je moguće u bilo koje vrijeme proširiti i dodatnim dodacima.

Penjačka auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pijeskom i toboganom od 150 cm sa UV filtrom od 18 mjeseci

Penjačka Adventure Car je moderna penjačka u obliku auta, koja u sebi krije puno zabave za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Penjačka francuskog proizvođača Smoby ima ugrađeni volan sa sirenom, ključ za paljenje i sa strane ima 4 kotača, što je čini izgledom kao pravo auto. Kombinacija boja bijele, zelene, crvene i sive lijepo se uklapa u svaki vrt, dvorište ili terasu. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na zadnjem dijelu sa dužinom klizanja od 150 cm sa mogućnošću priključivanja na vodu, što će djeca posebno cijeniti tokom vrućih ljetnih dana.

Osim toga, penjačka ima i zvučne efekte, koji se aktiviraju pritiskom sirene ili ključa za paljenje. To dodaje na autentičnosti i djeca će se osjećati kao pravi vozači. Dimenzije penja

Pod otvorenim poklopcem autića nalazi se pješčanik, s kojim će se djeca zabaviti na satima. Kroz velika, zadnja kotača auta se može penjati, što je još jedna vrlo popularna dječja igra. Penjačka s dvostrukim zidovima je izrađena od kvalitetnih i otpornih plastičnih materijala, uz pomoć najmodernije tehnologije Blow Molding. Površina je zaštićena anti-UV filtrom, zahvaljujući kojem će penjačka zadržati svoje lijepe boje i nakon godina korištenja. Sjedalo autića je ergonomski oblikovano za maksimalnu udobnost djeteta. Dimenzije penjačke su 233*68*91 cm, ukupna visina je 91 cm, a dužina 233 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.