Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlarstvo Garden House s prostorom za sjedenje predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke i namještaj od francuskog proizvođača Smoby zajedno se slažu u boji i dizajnu, ukrasiti svaki vrt. Kućica sa vrtlarstvom omogućuje djeci da u potpunosti koriste svoju maštu i kreativnost, igraju se kao vrtlar i steknu realna iskustva. Vrtlarstvo namještaj sa stolom i 3 stolice KidChair donijet će djeci radost dok sjede sa svojom braćom i sestrama i prijateljima na svježem zraku. Moderni igračke i namještaj Smoby su zaštićeni UV filterom, zahvaljujući čemu zadržavaju lijepe boje čak i nakon dugotrajne upotrebe.

Kućica za vrtlarstvo Garden House Smoby sa cvjetnim loncima proširiva sa olukom i rešetkom sa ptičjom kućicom

Kućica za vrtlarstvo Garden House od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajnu poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarstvo kućica djeluje realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarstva, među kojima su kanta, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtlarstvo rešetku, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na oluk sa bačvom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a njena ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene izvrsno se odupiru jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće proširiti u bilo koje vrijeme dodatnim dodacima.

Stol za djecu Kid Table Smoby plavi sa UV filtrom od 18 mjeseci

Stol za djecu Kid Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stol je izrađen u plavo-bijeloj boji i njegov lijep izgled će zadržati i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru, koji sprječava blijedenje boja. Na stol se udobno može smjestiti 4 djece, koji mogu uživati u osvježenju sa svojom braćom i sestrama i prijateljima u vrtu ili unutra u kući. Stol je izrađen od čvrstih plastike, njegove robustne noge su izrađene posebnom tehnologijom puhanja, koja im daje najveću otpornost i čvrstoću.

Stolička s maksimalnim kapacitetom do 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođena je za igru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost za djecu, a površina stolička je nježna i baršunasta na dodir. Visina stolička je 45 cm, tako da je lako dostupna i za malu djecu. Ukupne dimenzije stolička su 76*52*45 cm, lako se može premještati i omogućava brzu montažu. Djeca će koristiti stolička tijekom cijele godine, tijekom hladnijih mjeseci u zatvorenom prostoru i tijekom toplih sunčanih dana na otvorenom.

Stolica za djecu Kid Chair Green Smoby s UV filtrom kapacitetom do 50 kg visina sjedala 27 cm - 3 komada

Stolica za djecu Kid Chair predstavlja odličan poklon za sve dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Vrhunska stolica u zelenoj, plavoj i žutoj boji je izrađena od kvalitetne i otporne plastike, a površina je zaštićena UV filtrom, tako da boje neće izblijediti ni nakon godina korištenja. Sjedalo stolice je na visini od 27 cm, dok je ukupna visina 50 cm. Čvrste i robustne noge na stolici su izrađene tehnologijom Blow Moulding, koja osigurava visoku stabilnost tijekom svakodnevnih igara. Djeca će koristiti stolicu tijekom cijele godine - u zatvorenom i na otvorenom tijekom vrtnih zabava i druženja s prijateljima. Ukupne dimenzije dječje stolice su 33*33*50 cm, može podnijeti težinu do 50 kg.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.