Opis proizvoda

Rozširivi Vrtić za vrtlara Garden House i 2 metarski tobogan s vlaženjem predstavlja izvrsni poklon za dječake i djevojčice već od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, stvarajući moderni igrački centar u vašem vrtu. Igračke francuskog proizvođača Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da boje neće brzo izblijediti. Vrtić sa vrtom omogućava djeci da potpuno iskoriste svoju maštu i kreativnost na svježem zraku, igrajući se kao vrtlari i stječući realistična iskustva. Tobogan sa osvježavajućim vodotokom ugodno će ih rashladiti tijekom vrućih ljetnih dana.

Vrtić za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima proširiv s odvodnim kanalom i mrežicom s gnijezdom za ptice

Vrtić za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrsni poklon za djecu od 2 godine. Vrtić u vrtu djeluje realistično, njegova površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljen je polovičnim vratima s otvorom za poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio vrtića je i moderni 21-dijelni set vrtnih dodataka, među kojima su lopatica, grablje, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i brošura s savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtićnu mrežicu, na koju lako mogu pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru vrtića nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodni kanal s bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije vrtića su 129*132*135 cm, a ukupna visina mu je 135 cm. Površina vrtića je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene izvrsno se odupiru jakom vjetru i lošem vremenu. Vrtić se može u bilo koje vrijeme proširiti i drugim dodacima.

Tobogan s vodotryskom Funny Slide Green Toboggan Smoby 2 metarska dvostruka čvrsta konstrukcija s UV filtrom

Tobogan s vodotryskom Funny Slide francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za dječake i djevojčice već od 2 godine. Izuzetno čvrsta konstrukcija tobogana je stabilna i ima visoku nosivost od 50 kg, a površina za klizanje je dugačka čak 2 metra. Izrađena je od čvrste i izdržljive plastike, koja je baršunasta na dodir, a također ima glatke i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana jamče protuklizne stepenice s plastičnom potporom na tlu i čvrsti držači sa strane tobogana. Tobogan se može spojiti na vodu, tako da ga djeca mogu koristiti i kao vodeni tobogan. Površina tobogana je opremljena anti-UV filtrom, koji štiti boje od izblijedjelosti. Njegove ukupne dimenzije su 217*88*119 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatkih površina, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.