Postavi kućicu za vrtlar i stol s vodenom igrom Garden House Smoby proširivo s kosilicom vrtne opreme i sportske igre

Opis proizvoda

Proširivi kućica za vrtlara i stol s vodenom igrom, kosilicom, alatom i igrama predstavljaju izvrsnu opciju za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke u setu su u skladu s bojom i dizajnom, postaju prirodni dio vašeg vrta. Francuski proizvođači Smoby i Écoiffier donose djeci igračke najviše kvalitete s funkcionalnim dizajnom. Proširiva kućica s opremom za vrt, kosilicom i alatom omogućuje djeci da potpuno iskoriste svoju maštu u igri vrtlara. Vaše najmlađe će također biti oduševljene multifunkcionalnim stolom za vrt s pijeskom i vodenom igrom, te sportskim setom s kojim će se natjecati sa svojom braćom i sestrama te prijateljima.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima proširiva kišobranom i rešetkom s gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtne kućice izgledaju realistično, njihova površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljene su polovičnim vratima s otvorom za poštarove listove, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svjež zrak čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtne opreme, koji uključuje kantu, grablje, lopaticu, sadilicu, cvjetne lonce, ploču za bilješke, plastične oznake i priručnik s savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtnu rešetku, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji djeca mogu koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti i na odvodnu cijev s bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, te razvijati pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke odlično se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće proširiti u bilo kojem trenutku dodavanjem dodatne opreme.

Vrt stol za pijesak s vodenom igrom Water&Sand Smoby s poklopcem i brodom s kalupima

Vrt stol za pijesak s vodenom igrom Water&Sand francuskog proizvođača Smoby oduševit će svako dijete već od 18 mjeseci. U stabilnom stolu nalaze se dvije odvojene komore - jednu napunite vodom, drugu pijeskom. Obje komore je moguće nakon svake igre pokriti poklopcem. Za ovaj stol dijete će koristiti 5-dijelni set dodataka, u kojem se nalaze male grablje, lopatica, brodica i dva kalupa za pijesak. Dječji stol za igru je specifičan po svojoj multifunkcionalnosti. Nakon pokrivanja poklopcem, vaša će djeca na stolu moći crta, ručati ili slagati kocke ili se igrati društvene igre. Stol je opremljen i otvorom za postavljanje suncobrana (nije uključen u pakiranje).

Kolica s vrtuljkom za vrtuljkom Garden&Seasons Écoiffier s 8 dodacima od 18 mjeseci

Kolica s vrtuljkom za vrtuljkom Gardens&Seasons je izvrsna igračka s kojom će se zabaviti svi mali vrtlari već od 18 mjeseci. Dječake i djevojčice oduševit će prekrasna kolica u tirkiznoj boji na dva kotača, u koja djeca mogu posložiti plastični vrtlarinski alat. U pakiranju se nalazi dječji alat koji uključuje 2 cvjetne posude, lopatu, kanticu, grablje, škare, malu motiku i kolac za sadnju. Ovi dodaci su odličan poklon za nemirnu djecu koja vole boraviti na svježem zraku. Zahvaljujući veselim bojama i realističnom dizajnu, ova igračka za najmlađe potiče dječju maštu i kreativnost, jer djeca mogu izmišljati razne priče o avanturama u vrtu.

Kosačka za travu XL Garden&Seasons Écoiffier s zvukom i funkcijama od 18 mjeseci

Dječja kosačka za travu XL Garden&Seasons je izvrsna vrtlarica za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Kosačka za travu je izrađena od kvalitetnog plastičnog materijala s izdržljivim svojstvima. Također ima otvoreni koš za travu koji se može pričvrstiti na kosačku u bilo koje vrijeme. Stabilno i jednostavno rukovanje omogućuju 4 crna kotača i ergonomska ručka prilagođena za dječje ruke. Povlačenjem crvene startne žice kosačka proizvodi mehanički zvuk kao prilikom stvarnog pokretanja. Na spremniku se nalazi crveni poklopac za gorivo, što igru za djecu čini još realističnijom.

Furik s dvije kotača Garden&Seasons Écoiffier od 18 mjeseci

Dječji furik Garden&Seasons francuskog proizvođača Écoiffier je prekrasan plastični furik u tirkizno-zelenoj boji koji će razveseliti svako dijete već od 18 mjeseci. Plastični materijal koji se koristi u proizvodnji je ugodan na dodir, a zahvaljujući 2 prednja kotača, furik se lako upravlja. Ručke su prilagođene za male dječje ruke, dijete osjeća sigurnost i stabilnost pri rukovanju furikom i prenošenju tereta. Niska težina furika pomaže u održavanju ravnoteže. Dijete u njemu može prevoziti pijesak, igračke ili bilo što drugo. Dimenzije furika su 59*30*32 cm.

Sportski set za vrt Écoiffier 3 u 1 - 3 igre

Sportski set za vrt Écoiffier je fantastičan set igračaka za najmlađe od 3 godine. Set uključuje klasične igre poput bacanja prstena, loptice u čaši i limenke s lopticom. Ovaj dječji set sportskih igara može se koristiti i vani i unutra. Djeca mogu uživati ​​u njemu tijekom sunčanih ljetnih dana ili hladnih kišnih večeri kada su zatvoreni u kući. Igračke su izrađene od plastike, lagane su, ali izdržljive, od zdravih boja i mogu trajati godinama.

Francuska tvrtka Smoby već dugi niz godina donosi vrhunske igračke s originalnim dizajnom za djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom igre i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuska tvrtka Écoiffier nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.