Postavi kućicu za vrtlara i pješčanik s vodotornjem Garden House Smoby proširivi i kolica s alatom za vrt

Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrt i pijesak sa vodotryskom i kolica sa alatom za vrt predstavljaju vrhunski set igračaka za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da se boje neće brzo izblijediti na suncu. Proširiva kućica sa opremom za vrt i kolica omogućit će djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost dok se igraju vrtlara. Pijesak u obliku leptira pružit će djeci ugodan odmor dok se igraju sa pijeskom, a također će ih razveseliti i vodotrysk, koji će ih osvježiti tijekom ljetnih dana.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby sa cvjetnim loncima proširiva odvodnjom i mrežicom sa gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica kućica izgleda realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi zrak čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarke opreme, među kojima su kanta, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i priručnik s savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtlaricu mrežicu, na koju se lako mogu pričvrstiti manji cvjetni lonci. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodnu cijev s bačvom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće proširiti u bilo koje vrijeme dodatnom opremom.

Pijesak Motyl Smoby sa vodotryskom zapremine 95 litara od 2 godine zeleni

Zeleno pijesak u obliku leptira razveselit će svako dijete i istovremeno ukrasiti svaki vrt. Pijesak se sastoji od dva dijela, od kojih jedan možete napuniti vodom za djecu i stvoriti im maleni bazen, a drugi dio mogu koristiti kao klasični pijesak. Noću se voda može isprazniti i jednim krilom pokriti drugo krilo s pijeskom. Set od 2 pijeska ima vodotrysk. Jednostavno ga možete priključiti na crijevo s vodom i kroz malu rupu polako prskati vodu. Između dva krila nalazi se mala klupa za sjedenje. Izrađena je od kvalitetnih i čvrstih plastičnih materijala, rubovi su glatki i zaobljeni, što jamči visoku sigurnost tijekom igre. Na dnu dječjeg pijeska nalazi se otvor za brzo pražnjenje vode. Dimenzije pijeska su 167*111*18 cm.

Kolica s vrtom i kantom Garden&Seasons Écoiffier s 5 dodataka od 18 mjeseci

Kolica s vrtom i kantom francuskog brenda Écoiffier zabavit će sve dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. U prekrasnom zelenom kolica s ručkom za vuču, djeca mogu voziti kanticu s grabljicama, lopaticom, kalupom za pijesak i crvenom kantom s kojom mogu zalijevati svoje omiljene cvjetove. Pomoću alata, djeca mogu stvarati različite oblike u pijesku, igrati se igre zvanu vrtlari i pomoći svojim roditeljima. Šarene boje na dodacima potiču dječju maštu i kreativnost, a istovremeno vježbaju finu motoriku. Dimenzije proizvoda su 26*33*51 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.