Opis proizvoda

Proširiv kućica za vrtlara Garden House i 3-katni penjač Tower Kraxxl predstavljaju originalni set igračaka za djecu od 2 godine. Igračke su bojama i dizajnom usklađene, stvarajući originalno igralište u vašem vrtu. Kućica sa vrtlarom i alatom omogućava djeci da se igraju vrtlara, stvarajući realistična iskustva sa sadnjem i uzgojem cvijeća. Zahvaljujući konfigurabilnom penjaču od njemačkog proizvođača BIG, djeca poboljšavaju svoje motoričke sposobnosti, uče se penjati i vježbaju na 3 različite visine. Prvoklasne europske igračke su zaštićene UV filtrom i zadržavaju svoj lijep izgled godinama.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby sa proširivim cvjetnim posudama i mrežicom sa gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlar kućica izgleda realistično, sa površinom oblikovanom u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi zrak čak i tokom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarstva, koji uključuje lopatu, grablje, sadilicu, cvjetne posude, pločicu za bilješke, plastične oznake i vodič sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtlar mrežicu, na koju se lako mogu pričvrstiti manje cvjetne posude. U prozoru kućice se nalazi pult, koji djeca mogu koristiti pri sadnji i zalijevanju, a mogu se osloniti i na odvodnu cijev sa bačvom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stvarajući pravi odnos prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene odlično se odupiru jakom vjetru i lošem vremenu. Kućicu je moguće proširiti u bilo kojem trenutku dodavanjem dodatnih dijelova.

Penjačka 3-katna Tower Kraxxl BIG konfigurabilna sa 184 dijela i nosivošću od 70 kg

Penjačka Tower Kraxxl njemačkog proizvođača BIG je sjajan poklon za svu djecu od 3 do 7 godina. Vrtlar penjačka Tower se ističe izuzetno čvrstom i robusnom konstrukcijom, koja omogućuje dječacima i djevojčicama da se penju i penju na 3 različite visine. Na zabavan način vježbaju svoju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo prilikom penjanja, jačaju mišiće na rukama i nogama. Penjačka se sastoji od čvrstih plastičnih šipki, koje djeci pružaju siguran hvat prilikom penjanja.

Prelazak se sastoji od 184 dijelova i 2-klipnog sustava koji omogućuje roditeljima da brzo sastave prelazak bez ikakvih alata. Konfigurabilni prelazak se može složiti u 6 različitih varijanti, što jamči da će djeca otkrivati nove mogućnosti penjanja i vježbanja. Dio prelazaka su i zemljani U-kuke, kojima se konstrukcija fiksira u zemlju i dobiva veću stabilnost. Dimenzije prelazaka su 140*140*140 cm, a maksimalna nosivost mu je 70 kg. Površina prelazaka je zaštićena UV filtrom, što mu omogućuje da zadrži lijep izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brand BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju priznanja na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.