Postavi kućicu za vrtlara s aktivnim vodenim zidom Garden House Smoby proširivo s alatom za vrt rozšíriteľný s alatom za vrt proširivo s alatom za vrt

Opis proizvoda

Rozširivi kućni vrtić Garden House s alatom za vrt i vodenim zidom s aktivnostima predstavlja sjajan poklon za sve djecu od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, postaju tako prirodni dio vašeg vrta. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da se boje neće brzo izblijediti na suncu. Proširivi vrtić sa vrtom nudi djeci različite mogućnosti za igru, a dvostrana igračka sa kreativnim i sportskim aktivnostima potiče razvoj djetetovih sposobnosti. Djeca će se zabaviti igrajući se vrtlara, zahvaljujući kosilici za travu i alatu za vrtanje doživjet će realistična iskustva.

Vrtić za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima proširivim odvodnim kanalom i rešetkom s gnijezdom za ptice

Vrtić za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtić za vrt ponaša se realistično, njegova površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljen je polovičnim vratima s otvorom za poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svjež vjetar i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio vrtića je i moderni 21-dijelni set vrtne opreme, među kojima su kanta, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtne rešetke, na koje mogu jednostavno pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru vrtića nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodni kanal s bačvom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se o cvijeću, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije vrtića su 129*132*135 cm, a njegova ukupna visina je 135 cm. Površina vrtića je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke odlično se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Vrtić se može proširiti i dodatnim dodacima u bilo koje vrijeme.

Igračka zidna obostrana sa 6 aktivnosti Activity Wall Smoby igre sa vodom loptom podesiva sa 29 dodataka sa UV filtrom

Igračka zidna Activity Wall francuskog proizvođača Smoby je odličan poklon za sve kreativne i sportski nastrojene djece od 2 godine. Obostrana igračka zidna nudi djeci do 6 igračkih aktivnosti, u kojima će se odlično zabaviti i vježbati svoje sposobnosti i vještine. S robusnom igračkom zidnom visine 89 cm, djeca se mogu igrati i u zatvorenom i na otvorenom - površina je zaštićena UV filtrom, što zadržava lijepe boje čak i nakon godina korištenja. Dječaci i djevojčice mogu se veseliti 6 aktivnosti, među kojima su stvaranje staze za loptice, stvaranje vodene staze, kotač sa sportskim aktivnostima, igranje šaha, bacanje loptica u čaše i ploča za pisanje kredom. Sastavni dio igračke zidne je set od 29 dodataka, koje djeca mogu konfigurirati prema svojim potrebama.

Kosačka na travu XL Garden&Seasons Écoiffier sa zvukom i funkcijama od 18 mjeseci

Dječja kosačka na travu XL Garden&Seasons je odlična vrtna igračka za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Kosačka na travu je napravljena od kvalitetnog plastičnog materijala, s izdržljivim svojstvima. Dio nje je i otvorivi koš za travu, koji se može pričvrstiti na kosačku u bilo koje vrijeme. Stabilno i jednostavno rukovanje omogućuju 4 crna kotača i ergonomska ručka, prilagođena za dječje ruke. Povlačenjem crvene startne niti, kosačka izdaje mehanički zvuk kao kod stvarnog pokretanja. Na spremniku se nalazi crveni poklopac za gorivo, što igru za djecu čini još realističnijom.

Kolica sa vrtne alatke Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s kanticom od 18 mjeseci

Kolica s alatkama za vrt francuske marke Écoiffier je odličan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. U originalnim plavim kolima mogu voziti vrtne alatke - zelenu kanticu s slikom ptice, velike grablje i lopatu. Pomoću ovih vrtne alatke, djeca se mogu igrati igre na poziv vrtlara i pomoći svojim roditeljima u vrtu. Šarene boje na dodacima razvijaju maštu i kreativnost kod djece, također vježbaju finu motoriku. Kolica su napravljena od čvrstih plastičnih materijala i zahvaljujući 2 prednja kotača, lako se upravljaju. Dimenzije kolica su 69*30*32 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.