Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlara Garden House sa vrtom za vrt i hranom predstavljaju savršeni set igračaka za djecu od 2 godine. Igračke od francuskog proizvođača Smoby i Écoiffier u skladu su bojom i dizajnom, stvarajući originalni igrački centar u vašem vrtu. Kućica sa vrtom omogućuje djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost na svježem zraku, igrajući se kao vrtlari i stječući realistična iskustva. Djeca će se zahvaljujući kuhinji sa roštiljem iskušati kao šefovi kuhinje, a oduševit će ih funkcija tekuće vode i praktični kuhinjski dodaci.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby sa cvjetnim loncima, proširiva s odvodnim kanalom i mrežicom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica djeluje realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima s otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarica, uključujući lopatu, grablje, sadilicu, cvjetne lonce, pločicu za bilješke, plastične oznake i vodič za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i mrežicu za vrt, na koju lako mogu pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodni kanal s bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru jakom vjetru i nepovoljnom vremenu. Kućicu je moguće u bilo kojem trenutku proširiti dodatnim dodacima.

Roštilj za vrt s kuhinjom Garden Kitchen Evolutive Smoby, podesiv po visini s tekućom vodom iz slavine i 43 dodatka

Roštilj za vrt s kuhinjom Garden Kitchen Evolutive oduševit će sve male kuhare već od 3 godine. Dječji roštilj u originalnoj sivo-crvenoj izvedbi ima sjajne funkcije - gumb za kontrolu plina pri okretanju proizvodi mehanički zvuk Cric Cric, a istovremeno se na roštilju pojavi simulacija crvenih plamenova kao kod pravog roštiljanja. Roštilj je opremljen i sudoperom s pipom s tekućom vodom, koja je riješena zatvorenim krugom. Pored rešetke za pečenje nalazi se i friteza s izmjenjivim košarom. Roštilj će djeci pružiti dovoljno prostora za pohranu i kukice za vješanje kuhinjskog pribora.

Multifunkcijska kuhinja s roštiljem Evolutive može rasti zajedno s djetetom, noge se mogu produžiti u donjem dijelu do 6 cm. Zbog toga možete podešavati visinu roštilja na 79 ili 85 cm. Djeca se mogu zabaviti pripremajući jela kao što su sklopivi hamburger s sastojcima, kobasice, pomfrit, salata, drveni štapić s sastojcima za ražnjić, zdjelu, 2 tanjura, žlice, vilice, nožići, čaše, dasku za rezanje, bočicu senfa i BBQ umaka, posudicu za začine i sol, dasku za rezanje, vilicu za nabijanje, žlicu za uzimanje hrane, roštiljske klešte i nož za rezanje. Također su dostupne i replike plinskog upaljača. Dimenzije roštilja su 84*41*79 cm.

Hrana u mrežici za doručak Écoiffier s jajima, pilićem i povrćem od 18 mjeseci

Hrana u mrežici za doručak francuskog proizvođača Écoiffier je izvrsni set dodataka za kuhinju s kojim će se igrati dječaci i djevojčice od 18 mjeseci. Set se sastoji od realističnih replika jaja, pilića i različitog povrća. Djeca ih mogu koristiti u igri šefova kuhinje, ali se mogu igrati i samostalno. Uče prepoznavati različite vrste hrane, upoznaju nove boje i razvijaju svoju maštu igrajući se profesije kuhara. Hrana je pakirana u praktičnoj mrežici.

Konzerve i pakirana hrana u mrežici Cans Écoiffier od 18 mjeseci

Konzerve i pakirana hrana u mrežici Cans francuskog proizvođača Écoiffier su sjajan poklon za svu djecu od 18 mjeseci koja se rado igraju kuhara. Set se sastoji od realističnih replika različite pakirane hrane, konzervi i limenki. Dječaci i djevojčice ih mogu koristiti u igri u kuhinji, ali se mogu igrati i samostalno. Uče prepoznavati različite vrste hrane, upoznaju nove boje i razvijaju svoju maštu igrajući se profesije kuhara. Hrana je pakirana u praktičnoj mrežici.

Povrće i voće u mrežici Fruits Écoiffier s sokom od 18 mjeseci

Povrće i voće u mrežici Fruits francuskog proizvođača Écoiffier je sjajan set dodataka za kuhinju s kojim će se igrati dječaci i djevojčice od 18 mjeseci. Set se sastoji od realističnih replika grožđa, limuna, jagoda, kruške, naranče, banana i također boce soka. Djeca ih mogu koristiti u igri šefova kuhinje, ali se mogu igrati i samostalno. Uče prepoznavati različite vrste povrća i voća, upoznaju boje i razvijaju svoju maštu igrajući se različitih profesija. Voće i povrće su pakirani u praktičnoj mrežici.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.